• 25 Απριλίου 2024,

Παιχνίδια που δεν ξεκινάνε ποτέ και παινίδια που ξεκινάνε αλλά δεν τελειώνουν ποτέ !

 Παιχνίδια που δεν ξεκινάνε ποτέ και παινίδια που ξεκινάνε αλλά δεν τελειώνουν ποτέ !

Δέσμιοι της αιώνιας κόντρας των αιωνίων αντιπάλων τόσο το ελληνικό ποδόσφαιρο όσο και το μπάσκετ κατεβαίνουν το ένα σκαλοπάτι μετά το άλλο βυθίζοντας στον βούρκο δύο απο τα δημοφιλέστερα αθλήματα του κόσμου που σε άλλες χώρες είναι γιορτή και στην Ελλάδα ντροπή !

Στο μπάσκετ πλέον οι συναντήσεις των δύο αντιπάλων δεν ξεκινάνε ποτέ και στο ποδόσφαιρο ξεκινάνε αλλά δεν τελειώνουν ποτέ γιατί τον πρώτο λόγο τον έχουν οι χούλιγκαν των δύο ομάδων.

Στο ΟΑΚΑ οι χούλιγκαν του Παναθηναϊκού και στο Καραϊσκάκη οι χούλιγκαν του Ολυμπιακού.

Καταλαβαίνετε ότι όσο κάνουν κουμάντο αυτές οι μικρές μερίδες οπαδών που υπάρχουν στις τάξεις και των δύο ομάδων δεν θα δούμε ποτέ χαϊρι και προκοπή που έλεγε και ο Στράτος , αν θυμάσε οι παλιαότεροι.

Απο την στιγμή που δεν μπορούν είτε να περιορίσουν αυτά τα φαινόμενα βίας είτε να απομονώσουν τους ταραξίες οι ομάδες και η πολιτεία το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πηγαίνει με την όπισθεν ανοίγοντας την ψαλίδα απο τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρας που έχουν περάσει σε μία άλλη διάσταση με μία διαφορετική κουλτούρα.

Για τον λόγο αυτό και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο κερδίζει συνεχώς φίλους και απο την Ελλάδα αφού είναι προτιμότερο να κάτσεις και να δεις μία Ευρωπαϊκή αναμέτρηση και να γουστάρεις απο το κάτσεις και να δείς αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος και να πονέσουν τα μάτια σου απο αυτά που βλέπεις όχι μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στις κερκίδες των γηπέδων.

Εδώ πέρσι κέρδισε ο ΠΑΟΚ το κύπελλο και οι παίκτες της ομάδας πήγανε στην απονομή του κυπέλου με μάσκες του Σαββίδη λές και είχαμε απόκριες.

Όταν έναν απο τους κορυφαίους θεσμούς του ελληνικού ποδοσφαίρου γελοιοποιείται με αυτό τον φτηνό τρόπο απο τον τροπαιούχο τι περιμένετε να γίνει ;

Κάθε χρόνο θα πηγαίνουμε και χειρότερα εκτός και αν εκτός απο ξένους διαιτητές αρχίσουμε να φέρνουμε και ξένους οπαδούς.

Γιατί προχθές μετά την διακοπή του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ακούστηκε και αυτό και ήταν ελάχιστοι αυτοί που γέλασαν διότι κάτω απο άλλες συνθήκες αυτό θα ήταν ένα πολύ ωραίο ανέκδοτο.

 

Αν τελικά η λύση για την πεσμένη γέφυρα μπροστά στο παλιό Νοσοκομείο μπορεί να έρθει μόνο απο τον Στρατό που είναι αλήθεια οτι έχει ενεργήσει ανάλογα σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις να ζητήσουμε απο το στρατό να βάλει και φυλάκιο και να έχουμε και σκοπιά !

Είναι γνωστό ότι ο Στρατός παρεμβαίνει εκεί όπου αδυνατεί για διάφορους λόγους  η πολιτεία και όχι μόνιμα.

Πάντα οι λύσεις του στρατού έχουν τον χαρακτήρα του προσωρινού.

Αν ήταν έτσι όλες οι γέφυρες στην Ελλάδα θα ήταν του στρατού.

Στην δική μας την περίπτωση και μετά απο τόσους μήνες θα πρέπει να αναζητήσουμε λύσεις πιο μόνιμες και να ξεχάσουμε την γέφυρα του στρατού που θα μπορούσε απο τον επόμενο μήνα της πτώσης της γέφυρας να είναι μία λύση μέχρι την οριστική.

 

Καλά ρε παιδιά στείλανε τον Ουγκονσότο σε ένα παιχνίδια επιβίωσης σε ένα νησί με το υγρό στοιχείο να κυριαρχεί χωρίς να ξέρει μπάνιο ;

Μα είναι δυνατόν να είναι τόσο κιδόνια ;

Ο άνθρωπος πέφτει στην θάλασσα και είναι σα να πέφτει στο τραμπολίνο.

Πέρα του ότι χάνει πολύτιμο χρόνο στην κούρσα του αγωνίσματος γιατί δεν ξέρει κολύμπί υπάρχει περίπτωση να πνιγεί κιόλας.

Όταν ένας άνθρωπος δεν γνωρίζει μπάνιο και τον ρίχνεις μέσα στην θάλασσα δεν θέλει και πολύ να γίνει το κακό.

Νομίζω οτι η παραγωγή του παιχνιδιού έκανε λάθος στην συγκεκριμένη επιλογή του πρώην ποδοσφαιριστή που κάτω από αυτές τις συνθήκες μπήκε στο παιχνίδι για να ταλαιπωρηθεί και να ταλαιπωρήσει.

 

Μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας μάλλον καλό θα είναι καιρικά και το τριήμερο της 25ης του Μάρτη.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και αυτό το τριήμερο που έρχεται θα βγούνε όλα τα προγράμματα.

Ότι έχουμε στο μυαλό μας θα γίνει και θα γίνει με επιτυχία.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί παραμένουν ύποπτοι , ύπουλοι και πονηροί.

Θα πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα και να συνεχίσουμε να κοιμόμαστε με κλειστά τα μάτια.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης