• 16 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Παλικάρι η Σάνα τα έβαλε με την πανδημία της υποκρισίας !

 Παλικάρι η Σάνα τα έβαλε με την πανδημία της υποκρισίας !

Αυτό που βγήκε και δήλωσε πριν από μερικές ημέρες η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου ότι για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς δεν θα πρέπει να είναι υποχερωτική ούτε η μάσκα , ούτε τα self test έχει μία βάση αφού όντως είμαστε σε μία άλλη φάση της πανδημίας.

Πλέον οι πολλές παραλλαγές έχουν κάνει τον ιό σίγουρα πιο μεταδοτικό αλλά λιγότερο θανατηφόρο.

Εμβολιάζονται με της νέας γενιάς εμβόλια όσοι πρέπει και πάμε παρακάτω.

Πλέον και στην Ελλάδα όπως και στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες ο Covid -19 θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μία γρίπη.

Αυτοί που θα εμφανίζουν τα συμπτώματα θα πρέπει να απομονώνονται για κάποιες ημέρες και οι υπόλοιποι να συνεχίζουν κανονικά τις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Το 2022 δεν μπορεί να γίνει με τίποτα 2020.

Είναι το γνωστό ρητό : Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!

 

Πάντως το γεγονός ότι έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σημαίνει ότι το καλοκαίρι οδεύει προς το φινάλε του.

Σε αυτό μάλλον βοήθησε και η καιρική αστάθεια αυτής της εβδομάδας που έφερε στο μυαλό μας και τις πρώτες Φθινοπωρινές σκέψεις.

Ξέρετε φέτος το Φθινόπωρο κυρίως λόγω της Ενεργειακής κρίσης θα έχει και μία ισχυρή δόση κατάθλιψης αφού κανείς δεν ξέρει τι μας περιμένει και πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Όλοι περιμένουν ο Πούτιν να βάλει δύσκολα στους Ευρωπαίους όσο αφορά το φυσικό αέριο και αυτό όπως καταλαβαίνετε θα προκαλέσει αλυσιδωτές και σίγουρα δυσάρεστες εξελίξεις σε πολλά άλλα προϊόντα.

 

Σε απόγνωση οι μόνιμοι κάτοικοι της Μυκόνου γιατί δεν μπορούν να κοιμηθούν από τα ατελείωτα πάρτι που γίνονται καθημερινά στο νησί.

Αυτά τα πάρτι όμως  έχουν λύσει το οικονομικό πρόβλημα των  μόνιμων  κατοίκων  της Μυκόνου  και ίσως αυτό να είναι το τίμημα.

Πάντως όταν από τους 12 μήνες του χρόνου κοιμάσαι σαν πουλάκι τους  9 ας μην κοιμηθείς και 3.

Χαλάλι !

 

Αυτό το καλοκαίρι εκτός από τις πολλές αφίξεις των Βαλκάνιων τουριστών που ξεπεράσανε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις  ήταν και το καλοκαίρι των εκδηλώσεων αφού επανήλθαν χωρίς περιορισμούς οι συναυλίες, οι θεατρικές παραστάσεις και οι εκδηλώσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων.

Κάθε μέρα και μία εκδήλωση.

Βαρεθήκαμε να φοράμε τα μεταξωτά και να φυσάει.

 

Εγώ πάντως είμαι ξεκάθαρα με την Φιλανδή πρωθυπουργό που σχεδόν σταυρώθηκε από τα ΜΜΕ για μια νυχτερινή της έξοδο.

Εκτός από πρωθυπουργός είμαι και άνθρωπος είπε η Σάνα Μαρίν και έχει απόλυτο δίκιο.

Αυτοί που την σχολιάζουν και την κατακρίνουν ας δουν τα δικά τους.

Στα χρόνια της απόλυτης υποκρισίας που ζούμε βρέθηκε και μια γυναίκα  που θέλει να ζει χωρίς τα πρέπει και τα  δήθεν  της κοινωνίας.

 

Τέλος είναι αλήθεια ότι αυτή την εβδομάδα της καιρικής αστάθειας περιμέναμε πιο δροσερές θερμοκρασίες.

 

Αυτά τα  λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλό κουράγιο.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης