ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αλλεπάλληλες είναι οι διακρίσεις των αριστούχων μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας! Σε αυτές που ανακοινώσαμε ήδη στις αρχές Μαρτίου, έρχονται να προστεθούν δύο ακόμη βραβεία αριστούχων μαθητριών βιολιού του καθηγητή μας Γιάννη Κορμπέτη, δίνοντας μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια στην Οικογένεια του ΔΩΚ.

Συγκεκριμένα, η Αναστασία Νεοχωρλή (Β΄ Κατηγορία έως 14 ετών) και η Αγγελική Γκανά (Γ΄ Κατηγορία έως 18 ετών) απέσπασαν καθεμιά 1ο Βραβείο στον 7ο Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό «Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα», ο οποίος διεξήχθη το διήμερο 30-31 Μαρτίου στην Αθήνα. Ο Διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας, με στόχο την υποστήριξη νέων προικισμένων Ελλήνων μουσικών έως 26 ετών.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας, στους γονείς και τον καθηγητή τους, για την άριστη εκπροσώπηση του κορυφαίου μουσικού εκπαιδευτικού ιδρύματος του Δήμου Καβάλας. Ευχόμαστε σε όλους ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και ελπίζουμε ότι με την πορεία και την πρόοδό τους θα προσφέρουν ισχυρό κίνητρο στην Οικογένεια του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας – και όχι μόνον.

 

 

Διαβάστε επίσης