• 20 Μαΐου 2024,

Πανέτοιμη η Ελευθερούπολη για την τρίτη Λευκή Νύχτα

 Πανέτοιμη η Ελευθερούπολη για την τρίτη Λευκή Νύχτα

Συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε στο Δημαρχείο Παγγαίου με αφορμή την τρίτη λευκή νύχτα της Ελευθερούπολης που έρχεται την Παρασκευή 1 Ιουνίου.

Ομιλητές ήταν ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Μποσμπότης, η πρόεδρος της Κοινωφελούς κ. Αποστολία Δημητρακούδη και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Φώτης Τουφεξής.

Ο Χρήστος Μποσμπότης υποστήριξε ότι αρχικά ήταν μια δύσκολη επιλογή πριν τρία χρόνια, όμως τα γεγονότα δικαίωσαν τους διοργανωτές, αφού ο κόσμος αγκάλιασε την όλη προσπάθεια.

Ο κ. Μποσμπότης εξέφραρε την άποψη ότι η φετινή χρονιά θα είναι η καλύτερη με πολλές δράσεις και τη συναυλία χωρίς εισιτήριο του Στέλιου Ρόκκου ενώ ζήτησε την κατανόηση των οδηγών αφού το κέντρο θα είναι κλειστό.

Η κ. Δημητρακούδη αναφέρθηκε στις δράσεις που θα διεξαχθούν με τους Ποντιακούς Συλλόγους και τα Ποντιακά εδέσματα,τους αθλητικούς συλλόγους και πολιτιστικούς.

Ο κ. Τουφεξής τόνισε ότι θα υπάρχουν προσφορές σε όλα τα καταστήματα αλλά και 250 δώρα που θα κληρωθούν στις 4 Ιουνίου στο Δημαρχείο. Ακόμη ευχαρίστησε για τη συνεργασία τη διοίκηση και τους εργαζομένους.

Διαβάστε επίσης