Πανευρωπαϊκή ανοιξιάτικη… επέλαση έως τα Χριστούγεννα

 Πανευρωπαϊκή ανοιξιάτικη… επέλαση έως τα Χριστούγεννα

Σε δύ­ο ε­βδο­μά­δες έ­χου­με Χρι­στού­γεν­να και πλέ­ον η ζω­ή ό­λων μας μπαί­νει σε ε­ορ­τα­στι­κούς ρυθ­μούς.

Τις πρώ­τες με­τε­ω­ρο­λο­γι­κές προ­βλέ­ψεις για τις η­μέ­ρες των Χρι­στου­γέν­νων, έ­κα­νε ο Σά­κης Αρ­να­ού­το­γλου.

Ο γνω­στός με­τε­ω­ρο­λό­γος α­πό την ΕΡ­Τ στο πλαί­σιο της ε­νη­μέ­ρω­σης του κό­σμου για τον ση­με­ρι­νό και­ρό, α­να­φέρ­θη­κε και στο α­μέ­σως ε­πό­με­νο διά­στη­μα, αυ­τό των ε­ορ­τών των Χρι­στου­γέν­νων. Και με ό­σα εί­πε ά­φη­σε… χα­μό­γε­λα για κα­λό και­ρό.

«Πα­ρό­λο που εί­ναι σχε­τι­κά α­κό­μη νω­ρίς για την η­μέ­ρα των Χρι­στου­γέν­νων, ό­λα τα προ­γνω­στι­κά στοι­χεί­α, ό­χι μό­νο στη χώ­ρα μας, δεί­χνουν ό­τι μέ­χρι τις 22, 23, 24 και α­νή­με­ρα των Χρι­στου­γέν­νων να έ­χου­με πα­νευ­ρω­πα­ϊ­κή κα­λο­και­ρί­α. Και με υ­ψη­λές θερ­μο­κρα­σί­ες. Τα τε­λευ­ταί­α προ­γνω­στι­κά στοι­χεί­α θέ­λουν τον και­ρό να κυ­λά ο­μα­λά και μάλ­λον πιο ζε­στό α­πό τα κα­νο­νι­κά», είπε.

Από την ερχόμενη Κυριακή και για τις επόμενες δέκα ημέρες ψάξτε και βρείτε τα εξωπλατα τα κορίτσια και τα αμάνικα τα αγόρια.

Αυτά είναι τα τελευταία νέα και είναι πολύ ευχάριστα και γιατί ο κόσμος θα μπορεί να κυκλοφορήσει στην αγορά χωρίς πρόβλημα και να κάνει τις αγορές του αλλά και γιατί (το βασικότερο) θα κάνουμε οικονομία στο πετρέλαιο και ότι άλλο χρησιμοποιεί ο καθένας μας για να ζεσταθεί.

Τώρα για το τι θα γίνει τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς αυτό δεν μας ενδιαφέρει πρώτον και πολύ γιατί δεν είμαστε αχάριστοι δεύτερον.

Και να χιονίσει δεν θα έχουμε κανένα παράπονο από τον καιρό που σχεδόν μας έχει κάνει μέχρι σήμερα όλα τα κέφια.

Και μην μου πείτε ότι αυτοί που ζούμε τα τελευταία χρόνια είναι χειμώνες ;

Με ένα τριήμερο χιόνια και 15 μέρες θερμοκρασίες κοντά στο 0 “πηδάμε” με σχετική ευκολία όλους τους χειμώνες σχεδόν χωρίς να το καταλάβουμε.

Θυμηθείτε τους χειμώνες που μας έκανε πριν απο 15 – 20 χρόνια και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Να είστε σίγουροι ότι και αυτή η καλοκαιρία μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων δεν θα μας χαλάσει καθόλου.

 

Φοβερό το φινάλε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός ήθελε μόνο τη νίκη για να μπορέσει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη και σε έναν άλλο θεσμό , έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη και τελικά κατάφερε να κερδίσει με ένα πέναλτι που εκτέλεσε ο Ελ Αραμπί λυτρώνοντας με τον τρόπο αυτό συμπαίκτες και  κόσμο του Ολυμπιακού.

Απο αυτή βέβαια τη νίκη κερδίζει και η Ελλάδα σε σχέση με την θέση που έχει στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και στην τελική αυτή τη νίκη την άξιζε και ο Μάρτινς που είναι ένας καλός προπονητής χαμηλών τόνων.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης