• 25 Απριλίου 2024,

Πάνω από 25 οι εκπρόσωποι της Καβάλας στο συνέδριο της ΝΔ

 Πάνω από 25 οι εκπρόσωποι της Καβάλας στο συνέδριο της ΝΔ

Αρχίζει αύριο το απόγευμα στην Αθήνα το 12ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Θα συνεχιστεί το Σάββατο και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής. Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο συνεδριακό χώρο του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος». Η παράδοση θα τηρηθεί και αυτή τη φορά αφού στο συγκεκριμένο συνέδριο θα είναι δυναμική και πολυπληθής η παρουσία των Καβαλιωτών συνέδρων και παρατηρητών.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του συνεδρίου, η πρώτη ομιλία του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη θα πραγματοποιηθεί στις 7:00 αύριο το απόγευμα. Εκτός από το βασικό πρόγραμμα των συνεδριακών διαδικασιών του Σαββάτου και της Κυριακής, θα υπάρχουν και παράλληλες δραστηριότητες τις οποίες θα μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν οι εκπρόσωποι της τοπικής ΝΔ.

Υπολογίζεται ότι γι’ αυτό το λόγο θα βρεθούν στην Αθήνα, ίσως και από σήμερα, περισσότερα από 25 στελέχη της ΝΔ Καβάλας. Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, αφενός στους σύνεδρους που εκλέχθηκαν προ μηνών σε ψηφοφορία και αφετέρου στους παρατηρητές.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στο συνέδριο θα βρεθούν στελέχη τα οποία διατηρούν ρόλο στη νομαρχιακή επιτροπή, φίλοι του κόμματος, καθώς και άτομα που τρέφουν φιλοδοξίες ώστε να είναι υποψήφιοι βουλευτές στις επόμενες εθνικές εκλογές. Μεταξύ όσων είναι βέβαιο πως θα λάβουν μέρος στο συνέδριο αναφέρονται τα ονόματα του Ιορδάνη Παπαντίδη, του Μανώλη Φραντζεσκάκη, του Σταύρου Μπακιρτζή.

Θα είναι επίσης ο πιθανός υποψήφιος βουλευτής Λάζαρος Τσαταλμπασίδης, η Αρετή Κώτση, η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου, ο Θανάσης και η Βάσω Παπουτσή Μήττα, η Σοφία Αθανασιάδου, ο περιφερειακός σύμβουλος Σωτήρης Παπαδόπουλος, η Μαρία Παραντινού, η Στέλλα Παπαδοπούλου, ο Χρήστος Χρηστακάκης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, ο υποψήφιος δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης.

Δεν αποκλείεται την τελευταία στιγμή να βρεθούν κι άλλοι στο συνέδριο. Είναι βέβαιο ότι στο συνέδριο θα βρεθεί ο Μακάριος Λαζαρίδης, ο Γιώργος Καλαντζής, φυσικά ο βουλευτής του κόμματος Νίκος Παναγιωτόπουλος και αρκετοί ακόμη.

Αυτή τη φορά το συνέδριο της ΝΔ δεν περιλαμβάνει κάποια ιδιαιτέρως σημαντική διαδικασία ή ψηφοφορία. Μεταξύ των υπολοίπων, θα υπάρξει ψηφοφορία για τη νέα πολιτική επιτροπή του κόμματος, που θα αρχίσει στις 10:00 το πρωί της Κυριακής και θα ολοκληρωθεί στις 5:00 το απόγευμα. Στο συνεδριακό πρόγραμμα, το οποίο δημοσιοποίησε το κόμμα της ΝΔ, προβλέπεται ακόμη και μουσική εκδήλωση με φιλανθρωπικό σκοπό.

Διαβάστε επίσης