Πάντα σε πρώτη προτεραιότητα για το Επιμελητήριο του ΒΙΟΠΑ

 Πάντα σε πρώτη προτεραιότητα για το Επιμελητήριο του ΒΙΟΠΑ

Το Επιμελητήριο Καβάλας με το νέο του διοικητικό συμβούλιο παρουσιάζει έντονη δραστηριότητα όλες τις ημέρες, παρά το ότι σε προτεραιότητα βρίσκεται το θέμα το Βιοτεχνικού Πάρκου, για το οποίο την προηγούμενη εβδομάδα δεν υπήρξαν εξελίξεις.

Το απόγευμα της Παρασκευής πολύς κόσμος βρέθηκε στο Επιμελητήριο στο πλαίσιο εκδηλώσεως με θέμα το γενικό κανονισμό για την προστασία δεδομένων. Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι από τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Αυτή η πρωτοβουλία είναι μία μόνο πλευρά της δραστηριότητας του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Συνεχίζεται η συγκέντρωση στοιχείων για το Βιοτεχνικό Πάρκο με διάλογο που εξελίσσεται μεταξύ του Επιμελητηρίου και του προέδρου του ΒΙΟΠΑ Τάσου Τσολάκη αλλά και του πρώην λογιστή στου ΒΙΟΠΑ Γιώργου Παπαδόπουλο. Το θέμα χειρίζεται δικηγόρος εκ μέρους του Επιμελητηρίου.

Εντός του μηνός θα πρέπει να αναμένονται εξελίξεις ενώ θα χρειαστεί και η βοήθεια του πρώην προέδρου Άγγελου Τσατσούλη που πραγματοποίησε επαφή με την τράπεζα έναντι της οποίας το ΒΙΟΠΑ είναι «ανοιχτό», λόγω δανείου που έλαβε και δεν έχει αποπληρώσει.

Για την εφαρμογή του κανονισμού προστασίας δεδομένων, το Επιμελητήριο θα αναλάβει την πρωτοβουλία μαζί με άλλους τοπικούς φορείς προκειμένου να πιστοποιήσει διαχειριστές για τα προσωπικά δεδομένα, που θα διευκολύνουν με λογικές τιμές τις επιχειρήσεις οι οποίες οφείλουν να εφαρμόσουν τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Την Τρίτη 20 Μαρτίου οργανώνεται στο Επιμελητήριο εκδήλωση για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με εισηγητή τον ειδικό γραμματέα χρέους. Το Επιμελητήριο παρακολουθεί και την υπόθεση του αεροδρομίου «Μέγας Αλέξανδρος». Θα επιδιώξει συνάντηση με στελέχη της Fraport στην Αθήνα, όπου μία ακόμη φορά θα θέσει τα θέματα των δρομολογίων Καβάλας – Αθήνας και το αντίστροφο, τη δημιουργία σταθμού cargo, αλλά και τα ζητήματα που αφορούν στη σχολή πιλότων Egnatia Aviation.

Διαβάστε επίσης