Παντού θα πάει η υπουργός τουρισμού!

 Παντού θα πάει η υπουργός τουρισμού!

Επίσκεψη σε όλο το νομό Καβάλας πραγματοποιεί αυτή την εβδομάδα, η υπουργός τουρισμού, βουλευτής Α΄ περιφέρειας Αθηνών, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Έλενα Κουντουρά.

Το διαφορετικό της περιοδείας της υπουργού, είναι ότι θα πάει σε όλο το Νομό Καβάλας, συμπεριλαμβανομένης και της Θάσου. Τις επόμενες ημέρες θ΄ ανακοινωθεί επίσημα το πρόγραμμα της κας Κοντουρά, σύμφωνα όμως με τις πρώτες δημοσιογραφικές πληροφορίες, στην πόλη μας αναμένεται να έρθει το βράδυ της Τετάρτης. Το πρόγραμμά της αρχίζει την επόμενη ημέρα, με επισκέψεις στο Δήμο Νέστου και τη Θάσο, όπου θα είναι το μεγαλύτερο διάστημα της Πέμπτης.

Το απόγευμα της Πέμπτης συναντά στο δημαρχείο της Καβάλας της Δήμαρχο Δ. Τσανάκα, ενώ ενδιαφέρον έχει το πρόγραμμά της την Παρασκευή. Θα επισκεφθεί το μουσείο καπνού, τον αντιπεριφερειάρχη Θ. Μαρκόπουλο. Είναι πιθανό την ίδια μέρα να δώσει συνέντευξη τύπου.

Η κα Κουντουρά δεν αφήνει έξω από το πρόγραμμά της το Δήμο Παγγαίου. Προγραμματίζει επίσκεψη στους αμμολόφους, θα επισκεφθεί τα λουτρά των Ελευθερών, τα λασπόλουτρα των Κρηνίδων και τους Φιλίππους.

Η Έλενα Κουντουρά επισκέπτεται πρώτη φορά την Καβάλα ως υπουργός τουρισμού. Κατά το παρελθόν επισκέφθηκε την περιοχή όταν ήταν βουλευτής της Ν.Δ. Ειδικότερα αναφέρεται η επίσκεψή της στο ΤΕΙ Καβάλας και η ομιλία της στους σπουδαστές, το Μάρτιο του 2006, σε εκδήλωση της φοιτητικής παράταξης της Ν.Δ.

Εν τω μεταξύ την Τετάρτη περιοδεύει στη Θράκη, ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς. Με τις πρώτες πληροφορίες που έγιναν γνωστές ο κ. Παππάς, θα βρίσκεται την Τετάρτη το πρωί στην Ξάνθη, το μεσημέρι στην Κομοτηνή, το απόγευμα και το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη.

Ας θυμηθούμε όμως το βιογραφικό της Έλενα Κουντουρά η οποία εκλέγεται βουλευτής κατ΄ αρχήν με τη Ν.Δ., από το 2004. Είναι γεννημένη στην Αθήνα. Νεότερη ήταν μέλος της εθνικής ομάδας στίβου, ως πρωταθλήτρια Ελλάδος στο άλμα εις ύψος.

Αφού εξελέγη βουλευτής με τη Ν.Δ. από το 2004, το Φεβρουάριο του 2007 διαφώνησε με την πολιτική του κόμματος, καταψήφισε το μνημόνιο κι έτσι διεγράφη με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά. Ήταν αρχικά ανεξάρτητη βουλευτής, στη συνέχεια μαζί με τον Πάνο Καμμένο δημιούργησε το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 και του Σεπτεμβρίου του 2015, εξελέγη πρώτη στην περιφέρεια Αθήνας με τους ΑΝΕΛ, ενώ με τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης ορίστηκε υπουργός τουρισμού.

 

Διαβάστε επίσης