• 6 Μαΐου 2024,

Παραμένει το πρόστιμο των 4.500 ευρώ

 Παραμένει το πρόστιμο των 4.500 ευρώ

Οριστικοποιήθηκε πρόστιμο σε βάρος ξενοδοχείου του δήμου Παγγαίου και ειδικότερα τμήματος του ξενοδοχείου που αφορά σε δραστηριότητα υγειονομικού ενδιαφέροντος, το οποίο ύστερα από υπόδειξη της ελληνικής αστυνομίας επέβαλε ο δήμος Παγγαίου. Η προσφυγή του επιχειρηματία στο συντονιστή της αποκεντρωμένης διοικήσεως Μ – Θ απορρίφθηκε. Έτσι το πρόστιμο ύψους 4.500 ευρώ που επιβλήθηκε στην επιχείρηση πέρσι το καλοκαίρι παραμένει.

Πρόκειται για υπόθεση που προέκυψε κατόπιν ελέγχου της ελληνικής αστυνομίας που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2017. Ακολούθησε αλληλογραφία της αστυνομίας με το δήμο Παγγαίου, επιβολή του προστίμου των 4.500 ευρώ επειδή το αναψυκτήριο – beach bar του ξενοδοχείου δεν διέθετε γνωστοποίηση έναρξης λειτουργίας καταστήματος και χρήσης μουσικής από την αρμόδια αρχή.

Επί του προστίμου των 4.500 ευρώ ο επιχειρηματίας είχε το δικαίωμα να προσφύγει στην αποκεντρωμένη, η οποία κατά την πρόσφατη συνεδρίασή της απέρριψε την προσφυγή. Τώρα ο επιχειρηματίας μπορεί να καταθέσει νέα προσφυγή στη ειδική επιτροπή του άρθρου 152.

 

Διαβάστε επίσης