Παρέμεινε πρώτος ο Νέστος με το 3-0 επί του Πανσερραϊκού, νίκη ουσία ο Κεραυνός, κόλλησε στο μηδέν ο Αετός

 Παρέμεινε πρώτος ο Νέστος με το 3-0 επί του Πανσερραϊκού, νίκη ουσία ο Κεραυνός, κόλλησε στο μηδέν ο Αετός

Δίκαιος νικητής ο Νέστος με 3-0 επί του Πανσερραϊκού

Γράφει ο Κυριάκος Καγιάς. Πηγή φωτό: ΕΡΤ Σερρών.

Ο Νέστος ήταν καλύτερος, έβγαλε εγωισμό και επανήλθε στις νίκες μετά την πρώτη του ήττα στο ματς της Ξάνθης με τον Αρη Αβάτου.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που εκτέλεσε ο Μκριτσιάν όταν ανατράπηκε ο Παρουτσής από τον Μπάρδα.  Πριν ο Παπαβασιλείου είχε απειλήσει την εστία του Αθανασίου και ο Μελισσόπουλος είχε καλή στιγμή για τους γηπεδούχους. Στο 37` ο Γκούρτσας αστόχησε από πολύ κοντά και στο 38` με κεφαλιά ο Γκουτσίδης πέτυχε το 2-0. Ο Νέστος πήγε με σκορ ασφαλείας στο ημίχρονο και το διαχειρίστηκε όπως έπρεπε στην επανάληψη.

Στο 83` ο Μπέλιτς πέτυχε το 3-0 σφραγίζοντας μια μεγάλη νίκη για το πρωτοπόρο Νέστο.

Πολύ καλός ο διαιτητής Τσακαλίδης από τη Χαλκιδική.

Οι συνθέσεις.

Νέστος:  Αθανασίου, Μαϊδανός, Αρετάς,  Μκρτσιάν, Παπαδόπουλος, Κουντού 87` Γαβριήλ , Ορφανίδης, Παρουτσής 64` Μπέλιτς , Αλ Μελισσόπουλος, Νικλητσιώτης 79` Ν. Μελισσόπουλος , Γκουτσίδης.

Αλλαγές:

Πανσερραϊκός: Στεφανίδης, Μπάρδας, Αποστολόπουλος, Καστριτσέας, Κεχαγιάς, Μανούσης 46` Παπαδόπουλος , Ζιώγας,  Ομπόσου, Πέτρου 73` Σαρέγκος , Παπαβασιλείου, Γκούρτσας 53` Ζώβληκας ,   Λεϊδάς.

 


 

Κόλλησε στο 0-0 ο Αετός μέσα στην έδρα της Ασπίδας Ξάνθης

Ο Αετός δεν είχε ουσία. Ηταν καλύτερος, είχε φάσεις με τον Μουδούρογλου κυρίως στο Α` μέρος όμως σε πολλές περιπτώσεις ήτα φλύαρος και πέταξε δυο βαθμούς με την Ασπίδα Ξάνθης.  Στο 20` το σουτ του Μουδούρογλου λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 28` πάλι το σουτ του ίδιου παίκτη δε βρήκε στόχο από καλή θέση.  Τεράστια διπλή ευκαιρία  έχασε  ο Αετός στο 55′ με τον Χατζηγεωργίου να διώχνει αρχικά την κεφαλιά του Κωνσταντίνου και στην συνέχεια το κοντινό σουτ του ίδιου μετά από σέντρα να φεύγει ψηλά άουτ.

Ασπίδα Ξάνθης (Σαμαράς): Χατζηγεωργίου, Σαμαράς, Ζώτος, Χριστοφορίδης, Μερακλής, Νταμπανλής, Κυριαζίδης, Κοτίδης, Κούπας, Παπαδόπουλος, Σάββογλου.

Αναπληρωματικοί: Κατσής, Χατζηπαρασκευάς, Σάββογλου Β., Κατσάμπαλης, Πεντεζίδης, Κοντογιαννίδης.

Αετός Ορφανού: Κυφωνίδης, Καζαντζίδης, Βουζουλίδης, Κωνσταντινίδης, Πότσι, Δαγκούλης, Ελέζι, Μουδούρογλου, Γεράκης, Δουμάνης, Κάμπατζης.

Αναπληρωματικοί: Μήτας, Κωνσταντίνου, Δουσδαμπάνης, Τοπαλίδης, Σαλπιγγίδης, Προβατίδης, Γιάνα.

 


 

Πέρασε πάνω από τη ζώνη  ο Κεραυνός Πέρνης με το 2-0 μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ Κοσμίου

Νίκη ουσίας για τον Κεραυνό Πέρνης που πέρασε πάλι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι παίκτες του Γιάννη Μαλαματά ήταν ανώτεροι σε όλο το διάστημα του αγώνα και απειλήθηκαν ελάχιστα από τους γηπεδούχους.

Στο 7`  έχασε πέναλτι ο Κεραυνός Πέρνης με τον Μπαντάνη το οποίο κέρδισε ο Χατζηκυριάκου από τον Δημοσθένους.  Στο 9`  ο  Μπουλγούρας με απευθείας εκτέλεση κόρνερ (!!!) αιφνιδιάζει τον Δεληγιάννη και βάζει μπροστά τον Κεραυνό. Ο Παναγιώτου (πρώτο γκολ με τη φανέλα του Κεραυνού)  με τέρμα στο 29ο λεπτό δίνει προβάδισμα 2 τερμάτων στην ομάδα του. Στο 50′ φάση για Κόσμιο με τον Ερκαν να κάνει το σουτ και τον Ψαρά να μπλοκάρει.

ΠΑΟΚ Kοσμίου (Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Βούλγαρης, Τριάντος, Πλασταράς, Δημοσθένους, Ταχτσόγλου, Στοΐνοβιτς, Λεβεντέλλης, Ρουμπιές, Χατζητουλούσης, Τζατζανάς.

Λάσκαρης, Ζάγγουλος, Κυριακόπουλος, Ράπτης, Ερκάν, Καρασιούνας, Νάνος.

Κεραυνός Πέρνης (Μαλαματάς): Ψαράς, Μπαντάνης, Μπουλγούρας, Λεγάτος, Κωνσταντάρας, Παυλίδης, Χατζηκυριάκου, Τζιβανόπουλος, Παναγιώτου, Γεωργιάδης, Χιονίδης.

Αναπληρωματικοί: Κλοκίδης, Κυριακίδης, Χαριτίδης, Δεληγιώργου, Χαλπέτης, Σαμαράς, Λασπατζής.

Διαβάστε επίσης