• 6 Μαΐου 2024,

Παρέμβαση του Βαγγέλη Παππά στους 93,7 για το θέμα των 4 παικτριών

 Παρέμβαση του Βαγγέλη Παππά στους 93,7 για το θέμα των 4 παικτριών

Με τηλεφωνική παρέμβαση στους 93,7 ο πρόεδρος της ΕΚ Καβάλας Βαγγέλης Παππάς τοποθετήθηκε για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ και τη μετακίνηση 4 παικτριών του τμήματος κορασίδων στην ομάδα των Πανθήρων.

Αναλυτικά τόνισε: «Ποτέ δεν συμφώνησε η ΕΚ Καβάλας για να πάρουνε 4 παίκτριες. Το μόνο που συμφωνήσαμε ήταν εφόσον θα έπαιζε η Κελεμένη στην Α2, θα μπορούσε να πάει με υποσχετική. 

Για την Αργυρού ο κ. Καπέτης μας έλεγε ότι δεν θα έπαιζε στην Α2 και για αυτό δεν συναινέσαμε να πάει. Δεν υπήρχε οπότε λόγος να μετακινηθεί. Ο πατέρας της Κελεμένη δεν ήθελε να πάει με υποσχετική η κόρη του στους Πάνθηρες, ήθελε να ελευθερωθεί.

Για την Σπανίδου ουδέποτε είπανε ότι μπορεί να παίξει στη μεγάλη ομάδα στην Α2 και η Τσινεκίδου ποτέ δεν ήρθε να μας ζητήσει μεταγραφή. 

Αυτή είναι η αλήθεια. Ο κ. Σπανίδης μας είπε όχι στην αρχή αλλά στο μέσο του καλοκαιριού ότι θέλει να πάρει την κόρη του γιατί έχει πρόβλημα με τον γραμματέα αλλά μας άφηνε το γιό του…

 Το βασικός τους επιχείρημα στον ΑΣΕΑΔ ήταν μόνο ότι εμείς σαν ομάδα παίρνουμε συνδρομές από τα παιδιά. Τα άλλα σωματεία τι κάνουν; Οι Πάνθηρες δεν παίρνουν συνδρομές από τους γονείς;

Το θέμα για μας έχει κλείσει, ο καθένας διάλεξε την τύχη που θέλει να έχει. Η ζωή συνεχίζεται».  

Διαβάστε επίσης