• 2 Μαΐου 2024,

Παρουσία εκπαιδευτικών η συνεδρίαση λόγω 20ου δημοτικού σχολείου

 Παρουσία εκπαιδευτικών η συνεδρίαση λόγω 20ου δημοτικού σχολείου

Στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα παραστούν εκπρόσωποι του συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ΠΕ Καβάλας. Αυτή την απόφαση έλαβε την προηγούμενη εβδομάδα το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου. Ο σύλλογος δασκάλων και νηπιαγωγών είναι έτοιμος να αναπτύξει ακόμη και αγωνιστικές δράσεις προκειμένου να αποτρέψει τη συγχώνευση του 20ου δημοτικού σχολείου με το 9ο δημοτικό σχολείο Αγίου Αθανασίου.

Εκπρόσωποί του θα βρεθούν σήμερα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου πρόκειται να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα. Ο σύλλογος αποφάσισε να πραγματοποιήσει την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου γενική συνέλευση κι εκλογές, που κατά πάσα πιθανότητα θα φιλοξενηθούν στο αμφιθέατρο του διοικητηρίου, αφού εκείνο το χρονικό διάστημα υπολογίζεται ότι στο 12ο δημοτικό σχολείο θα εκτελείται το γνωστό δημοτικό έργο.

Πρόταση του συλλόγου δασκάλων και νηπιαγωγών είναι να παρουσιάσει σε χώρους που θα επιλεγούν και θα ανακοινωθούν, την προβολή της αντιφασιστικής ταινίας «Το Κύμα». Η ταινία θα παρουσιαστεί σε εκπαιδευτικούς, γονείς και παιδιά, όχι μόνο την πόλη της Καβάλας αλλά και στη Χρυσούπολη, στην Ελευθερούπολη και στο Λιμένα Θάσου.

Διαβάστε επίσης