• 4 Μαΐου 2024,

Παρουσία πλήθος κόσμου ακόμη 25 υποψήφιοι του Μάκη Παπαδόπουλου

 Παρουσία πλήθος κόσμου ακόμη 25 υποψήφιοι του Μάκη Παπαδόπουλου

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα μια ιδιαίτερα προσεγμένη εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου Καβάλας κ. Μάκη Παπαδόπουλου. Έγινε στο ξενοδοχείο Γαλαξίας με πολύ κόσμο. Η εκδήλωση δεν ήταν μόνο προεκλογική. Με την ευκαιρία κοπής της βασιλόπιτας της παράταξης υπήρξαν ενδιαφέρουσες αναφορές σε διάφορα θέματα της Καβάλας που δεν είναι απαραίτητο να σχετίζονται με τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Αρχικά μίλησε ο κ. Μάκης Παπαδόπουλος και αναφέρθηκε στους στόχους του, αναλαμβάνοντας 14 δεσμεύσεις έναντι των πολιτών. Στη συνέχεια έγινε κοπή βασιλόπιτας. Καθώς κλήθηκαν να πάρουν κομμάτι εκπρόσωποι φορέων κτλ δόθηκε η ευκαιρία να υπάρξουν αναφορές στην προοπτική συνεργασίας Δήμου Καβάλας και ΟΛΚ, στην αναβάθμιση του ΤΕΙ, στην πετυχημένη συνεργασία τοπικών φορέων για το κοινωνικό ιατρείο- φαρμακείο κτλ. Κομμάτι στην πίτα υπήρξε για τους νέους, τους ετεροδημότες κτλ. Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν 25 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι:

Βαμβακίδου Βιλελμίνη φιλόλογος

Βασιλειάδης Βασίλειος ιδιωτικός υπάλληλος

Βλαχόπουλος Αργύρης ελεύθερος επαγγελματίας

Γιουβάνογλου Γρηγόριος ιδιωτικός υπάλληλος

Δουρτμές Παναγιώτης συνταξιούχος, πρώην διευθυντής τραπεζικού καταστήματος

Ηλιάδης Χαράλαμπος ιδιωτικός υπάλληλος- οικονομολόγος

Ιγνατιάδης Παναγιώτης ελεύθερος επαγγελματίας, πρώην αντιδήμαρχος Φιλίππων, πρώην πρόεδρος ΔΕΥΑΦ

Καλόγρηας Δημήτρης (Τάκης) συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος

Κονδύλη Δήμητρα πτυχιούχος διοίκησης επιχειρήσεων

Κρόκος Αλέξανδρος χημικός μηχανικός

Κωταϊδης Ιωσήφ ελεύθερος επαγγελματίας

Μπασδάνης Δημήτρης (Τάκης) κτηνοτρόφος, πρώην πρόεδρος κοινότητας Κρυονερίου

Μπόδος Δημοσθένης (Ντέμης) ιδιωτικός υπάλληλος

Νικολαϊδης Αχιλλέας δάσκαλος πρώην αντιδήμαρχος Καβάλας

Πατσιάς Δημήτριος ελεύθερος επαγγελματίας

Παπαδόπουλος Γιώργος λιμενεργάτης

Σαρικλόγλου Σοφία πτυχιούχος καθηγήτρια ξένων γλωσσών

Σεμερτζίδης Δημήτριος ιδιωτικός υπάλληλος

Σιδηρόπουλος Βασίλειος (Λάκης) επιχειρηματίας

Στάμου Κωνσταντίνα δικηγόρος

Σταμπολτζόγλου Παναγιώτης ιδιωτικός υπάλληλος

Τζάρος Δημήτριος μάγειρας

Τζιβελέκης Κλέων ελεύθερος επαγγελματίας

Τσιομπάνης Σωτήρης δικηγόρος

Φωτιάδου Παρθένα (Νούλα) ιδιωτική υπάλληλος

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν (ως συνήθως και σε αυτές τις εκδηλώσεις) αρκετοί άλλοι υποψήφιοι των εκλογών. Μεταξύ αυτών ο Κωστής Σιμιτσής, ο Κώστας Κατσιμίγας, ο Κώστας Κουνάκος. Ήταν επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι Φιλιππίδης και Μαυρίδης, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου (Μαρία Καραμπουρνιώτη), υποψήφια με την κ. Τσανάκα, υποψήφιοι από την περιοχή του Παγγαίου. Είδαμε επίσης τον Αρχέλαο Γρανά, τον Τάσο Τσαλδαρίδη, τον Κώστα Παπακοσμά, τον πρώην Δήμαρχο Κεραμωτής Μένανδρο Μαρινάκη, την περιφερειακή σύμβουλο Στέλλα Γκανιάτσου, τον Γιάννη Παναγιωτίδη, τον αντιπεριφερειάρχη Αλέξανδρο Ιωσηφίδη, τον Λάκη Καγκαϊδη, την πρόεδρο των εργαζόμενων στο Νοσοκομείο Κατερίνα Πετράκη, την πιθανή υποψήφια βουλευτή με τη ΝΔ κ. Μαρία Χατζηκωνσταντίνου, τον πρώην Δήμαρχο Στάθη Εριφυλλίδη κτλ. Ήταν επίσης αρκετοί εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων.

Ο Μάκης Παπαδόπουλος στην ομιλία του είπε ανάμεσα στα άλλα: « Τόσο καιρό αλλάξαμε την ουσία και το ρόλο της αντιπολίτευσης. Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε και το Δήμο Καβάλας. Πάνω απ’ όλα τα συμφέροντα του τόπου μας. Είμαστε μια ανεξάρτητη πολυσυλλεκτική δύναμη». Κατηγόρησε τη διοίκηση του Δήμου για πολιτικούς εκβιασμούς- πολιτική υπέρ των υμετέρων- δαπάνες υπέρ των υμετέρων. «Είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα» τόνισε. Ανάμεσα σε πολλές προτάσεις αναφέρθηκε σε σωστό προγραμματισμό εκδηλώσεων, συμπράξεις για πρωτότυπες εκδηλώσεις, αναδιοργάνωση και αλλαγή φιλοσοφίας του Cosmopolis.

Η ομιλία του κ. Παπαδόπουλου ολοκληρώθηκε με τη φράση «είμαι έτοιμος να δουλέψω για να αλλάξουμε μαζί την Καβάλα».  Στην υποδοχή των πολιτών που προσέρχονταν στην αίθουσα ήταν ο Μάκης Παπαδόπουλος με τη σύζυγο του Λένα Γαρυφάλλου. Ο κ. Παπαδόπουλος έκανε ειδική αναφορά στην οικογένεια του μνημονεύοντας (και ευχαριστώντας) πολύ συγκεκριμένα τους γονείς του, τους γονείς της συζύγου του και τις κόρες του. Στο σημείο αυτό της ομιλίας του τον διέκοψε το χειροκρότημα του κοινού. Η αίθουσα είχε μεγάλα τραπέζια (ροτόντες) ώστε οι παρευρισκόμενοι να πιούν τον καφέ τους.

Διαβάστε επίσης