• 22 Μαΐου 2024,

Πάσχα 2024 στο PALLADIO με εκλεκτό Μενού Φαγητού, Ποτών & Ζωντανή Μουσική!

 Πάσχα 2024 στο PALLADIO με εκλεκτό Μενού Φαγητού, Ποτών & Ζωντανή Μουσική!

To Palladio φέτος από τη Μεγάλη Δευτέρα έως την Κυριακή του Πάσχα προσφέρει απολαυστικά εορταστικά μενού με παραδοσιακές συνταγές, νηστίσιμα πιάτα, ποτά και cocktails, πάντα συνοδεία καλής μουσικής και με τις πιο ποιοτικές εκδηλώσεις!

Δίπλα στη θάλασσα, με μια όμορφη δροσερή ατμόσφαιρα κάτω από τα δέντρα, είναι ένα από τα πιο δραστήρια καταστήματα εστίασης στην πόλη και βρίσκεται σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις των Καβαλιωτών αλλά και των τουριστών, εντυπωσιάζοντας τόσο με τον καλαίσθητο χώρο του όσο και με την πληθώρα των επιλογών διασκέδασης που παρέχει όλο το χρόνο.

Λειτουργεί όλη την Μεγάλη Εβδομάδα και το Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 04/05 (μετά την Ανάσταση στις 00:00) με Ζωντανή Μουσική & Πασχαλινό Μενού

ΚΥΡΙΑΚΗ 05/05 (μετά τις 17:00) με Dj

ΤΡΙΤΗ 07/05 Αμέσως μετά το Πάσχα, την εορτή της Πρωτομαγιάς στις 07/05, τη σκυτάλη αναλαμβάνει η ταλαντούχα Βίκυ Κυριακίδου και το μουσικό σχήμα της, για ένα ακόμη live γεμάτο από αξέχαστες μουσικές επιτυχίες.

Εκτός από το μενού φαγητού, στις εκδηλώσεις του Παλλαδίου μπορείτε απλά να απολαύσετε το ποτό σας! Με ένα δυναμικό ελαφρολαϊκό και έντεχνο πρόγραμμα, με προσεγμένο και πλήρες set menu φαγητού με αυθεντικές συνταγές (θα υπάρχει παιδικό menu και vegan επιλογές), με την μεγαλύτερη λίστα κρασιών, ποτών, κοκτέιλ και μπύρας, το Πάσχα φέτος έχει και πάλι μόνο ένα προορισμό…

Συντελεστές:

Κυριάκος Μαυρογιάννης: τραγούδι

Αναστασία Βασιλειάδου: τραγούδι

Δημήτρης Βογιατζής: μπουζούκι

Χρήστος Κουτσάσης: πλήκτρα

 

Palladio Bar-Restaurant – Ερυθρού Σταυρού 4, Καβάλα

Τηλ. κρατήσεων: 2513010707

 

Η κράτηση είναι απαραίτητη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Καλό Πάσχα! Καλή Ανάσταση!

Διαβάστε επίσης