• 8 Μαΐου 2024,

Παύλος Δερμιτζάκης: «  Κρατάμε την εικόνα, έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι»

 Παύλος Δερμιτζάκης: «  Κρατάμε την εικόνα, έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι»

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου δηλώσεις έκανε  μόνο ο προπονητής του ΑΟΚ Παύλος Δερμιτζάκης αφού ο συνάδελφος του Σάκης Καρυπίδης έφυγε γρήγορα από το γήπεδο .

Αναλυτικά είπε ο προπονητής του ΑΟΚ: « Θέλω να δώσω συγχαρητήρια τα παιδιά γιατί πραγματικά είδανε με σοβαρότητα αυτό το παιχνίδι.  Μπορεί ο αντίπαλος σε σύγκριση με την ομάδα μας να είναι χαμηλότερης δυναμικότητας αλλά αυτό που λέω πάντα είναι ότι πρέπει σαν Καβάλα να δείχνουμε τα στοιχεία που πρέπει βάση των δυνατοτήτων μας. Από την αρχή και σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο. Βγάλαμε πάρα πολύ καλούς συνδυασμούς και μέσα από αυτούς του συνδυασμούς κάναμε πάρα πολλά τελειώματα και πετύχαμε 5 γκολ. Δεν κινδυνέψαμε σε καμία περίπτωση. Κρατάμε αυτή την εικόνα που πιστεύω ότι θα είναι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που θα είναι μετά τη διακοπή μέσα στο Οφρύνιο και είναι πάρα πολύ δύσκολο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα είμαστε κοντά στο στόχο που έχουμε βάλει. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και υποστήριξε την ομάδα μας. Τον έχουμε πολύ ανάγκη. Καλή συνέχεια στον Εθνικό που παίρνει εμπειρίες από την κατηγορία. Είναι αυτό που είπα και για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου.   Πρέπει να διαχειριζόμαστε αυτά τα παιχνίδια  σωστά και είναι καλοί δέκτες οι ποδοσφαιριστές της ομάδας για το λόγο ότι πολλές φορές κρύβουν παγίδες. Θα καθίσουμε να δουλέψουμε στη διακοπή για να είμαστε ακόμη καλύτεροι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.  Θα είναι ένα τοπικό ντέρμπι.  Για την κάρτα του Τσούτση θεωρώ ότι δόθηκε εύκολα. Δεν είπα κάτι σαν παράπονο στο βοηθό. Πρέπει να αποφεύγουμε τις εύκολες κάρτες σ` ένα παιχνίδι όπου  ήμασταν άνετοι, γιατί μαζεύονται και μετά μας δημιουργούν προβλήματα.  Οι αλλαγές οι τρεις έγιναν γιατί οι παίκτες που βγήκαν ήταν στο όριο των καρτών.  Για κανένα λόγο δεν πρέπει να ρισκάρεις αφού παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στη συνέχεια. Πιστεύω σε όλο το υλικό της ομάδας και θέλω τα παιδιά να παίρνουν χρόνο συμμετοχής για να είναι ανά πάσα στιγμή να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν».

Πολυτιμότερος ο Κέρθι

Ο Βαγγέλης Κέρθι αναδείχθηκε πολυτιμότερος του αγώνα σύμφωνα με τη ψηφοφορία των εκπροσώπων των ΜΜΕ που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Για τον Κέρθι μίλησε με πολύ καλά λόγια και ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Διαβάστε επίσης