• 20 Απριλίου 2024,

Παύλος Δερμιτζάκης: « Μας άλλαξε τα σχέδια η πολύ τραβηγμένη αποβολή»

 Παύλος Δερμιτζάκης: « Μας άλλαξε τα σχέδια η πολύ τραβηγμένη αποβολή»

Ο Παύλος Δερμιτζάκης   στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Ξάνθης με τον Αρη Αβάτου έμεινε στην άδικη αποβολή του Γεμιστού ενώ γενικά χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση.  Αναλυτικά είπε: « Γνωρίζαμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, μια ομάδα που πιστεύω ότι είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και αυτό έχει να κάνει και με τα βήματα ανάπτυξης που έχει γενικά. Εχει προχωρήσει στο Κύπελλο, στο πρωτάθλημα τα πάει καλά και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στον Γιώργο Μαραντά.  Το παιχνίδι από μόνο του είχε ένα βαθμό δυσκολίας. Προερχόμασταν από ένα αρνητικό αποτέλεσμα στην έδρα μας και θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις αλλά είχε δύναμη και πάθος ενώ και οι δυο ομάδες προσπαθήσανε να πετύχουνε το στόχο που είχανε και που ήταν η νίκη. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχο, είχαμε την κατοχή της μπάλας, είχαμε συνδυασμούς χωρίς όμως μπροστά στην επίθεση να είμαστε συγκεκριμένοι. Πιστεύω ότι η αποβολή στο 40` μας άλλαξε τα σχέδια. Μια αποβολή που ήταν πάρα πολύ τραβηγμένη.  Μπορεί να μην είναι πέναλτι αλλά σίγουρα δεν είναι και κάρτα.  Όλα τα πεσίματα που γίνονται στην περιοχή δεν είναι και κάρτα. Μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να χάσει την ισορροπία του και να πέσει. Ηταν πολύ τραβηγμένη η αποβολή και για ένα ακόμη παιχνίδι μείναμε για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο. Στο ημίχρονο συζητήσαμε με τα παιδιά αλλάξαμε κάποια πράγματα στην τακτική μας, κάναμε κάποιες αλλαγές στο β` μέρος και δεν δώσαμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να εκμεταλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε.  Είχαμε πάλι τον έλεγχο, σίγουρα ο αντίπαλος πίεσε αλλά πίεσε χωρίς ουσία.

Γενικά είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Ετσι όπως ήρθε το παιχνίδι μας δυναμώνει περισσότερο και μας δίνει αυτοπεποίθηση και πιστεύουμε ότι θα πάρουμε αυτό που μας αναλογεί στη συνέχεια.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που για ένα ακόμη παιχνίδι εκτός έδρας ήρθε και μας βοήθησε. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας γιατί πραγματικά μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην  συνέχεια του πρωταθλήματος. Ένα πρωτάθλημα που φαίνεται ότι θα έχει ένα πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία τον Αρη Αβάτου και να είναι σίγουρα ότι θα τους ανταμείψουμε. Πραγματικά σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει μέχρι τώρα η άμυνα μας δεν έχει δεχθεί γκολ. Η άμυνα δεν είναι τέχνη και ικανότητα όπως είναι η επίθεση. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό και βοηθάει στην καλή άμυνα όλη η ομάδα από ψηλά με τα μαρκαρίσματα που έχουμε. Το επιθετικό κομμάτι είναι πιο δύσκολο. Εχουμε  καλούς ποδοσφαιριστές και κάποια στιγμή θα λύσουμε και αυτό το πρόβλημα το οποίο όντως υπάρχει σήμερα. Περισσότερο κρατάω ότι σε δυο παιχνίδια τα τελευταία η ομάδα έμεινε με παίκτη λιγότερο για μεγάλο χρονικό διάστημα, και στο πρώτο με την Πέρνη ο αντίπαλος δεν πέρασε το κέντρο ενώ εμείς δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες ενώ με την Αρη Αβάτου πίεσε ο αντίπαλος αλλά χωρίς ουσία αφού δεν τον αφήσαμε εμείς να φανεί επικίνδυνος. Προσπαθήσαμε να κλέψουμε το παιχνίδι αλλά δεν έγινε κάτι αν και θα μπορούσαμε να το κάνουμε σε μια δυο περιπτώσεις.

Ο Πανσερραϊκός είχε ένα σχετικά βατό πρόγραμμα το οποίο και το εκμεταλλεύτηκε και καλά έκανε. Ο Πανσερραϊκός είναι Πανσερραϊκός, είναι μια μεγάλη ομάδα και κάνουν την προσπάθεια τους. Εμείς έχουμε οριοθετήσει κάποιους στόχους και θέλουμε τη νίκη. Εχουμε τη δυνατότητες να το πετύχουμε».

 

Διαβάστε επίσης