• 25 Απριλίου 2024,

Περί τουριστικής προβολής και ανακοινώσεις Μέτιου

 Περί τουριστικής προβολής και ανακοινώσεις Μέτιου

Στις Βρυξέλες βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Κώστας Αντωνιάδης, ώστε να είναι παρόντας στην τουριστική έκθεση των Βρυξελλών όπου μάλιστα από χθες η τιμώμενη περιοχή για την Ελλάδα είναι το νησί της Θάσου. Ο κ. Αντωνιάδης μίλησε στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ για την τουριστική προβολή στις Βρυξέλλες και για τις πρόσφατες ανακοινώσεις των απαραίτητων έργων εκ μέρους του Χρήστου Μέτιου. Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη ο περιφερειάρχης ΑΜΘ με την ευκαιρία παρουσίας του στην Καβάλα ανακοίνωσε ότι ο Κώστας Αντωνιάδης θα είναι εκ νέου υποψήφιος στον συνδυασμό του.

Τα εγκαίνια της τουριστικής έκθεσης των Βρυξελλών πραγματοποιήθηκαν χθες το μεσημέρι κι επακολούθησε ειδική εκδήλωση με 150 δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες, όπου προβλήθηκε η Θάσος ως τιμώμενος ελληνικός προορισμός στο περίπτερο του ΕΟΤ. Η προώθηση της Θάσου, δήλωσε ο κ. Αντωνιάδης, γίνεται και λόγω της αεροπορικής σύνδεσης που από φέτος θα συνδέει τις Βρυξέλλες με το αεροδρόμιο της Καβάλας.

Μέσω συνεργασιών επιτυγχάνουμε τους στόχους μας και με την ευκαιρία θα προβάλουμε την Καβάλα και τη Θάσο καθώς και την ΑΜΘ όχι μόνο στο Βέλγιο αλλά και στην Ολλανδία, εξήγησε ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού. Μαζί του για τον ίδιο σκοπό βρίσκονται στις Βρυξέλλες δύο εκπρόσωποι του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου, αλλά και δύο επιχειρηματίες από τη Θάσο που εκπροσωπούν στο νησί γνωστή τουριστική εταιρεία.

Αναφορικά με τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη επί των ανακοινώσεων Μέτιου, ο Κώστας Αντωνάδης δήλωσε στην ΠΡΩΙΝΗ: «Χαίρομαι που επιτέλους μίλησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κώστας Κατσιμίγας. Τα χρήματα τα οποία και ανακοίνωσε για συγκεκριμένα έργα ο Χρήστος Μέτιος είναι εξασφαλισμένα. Πρόκειται για χρήματα που δίνει η κυβέρνηση. Ωστόσο, η αρμοδιότητα και η απόφαση να κατανεμηθούν σε κάθε περιφερειακή ενότητα είναι πρωτοβουλία του Χρήστου Μέτιου».  (Φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε επίσης