Περιζήτητη απόσπαση! – Πολλοί Αστυνομικοί την ζητούν λόγω χρημάτων

 Περιζήτητη απόσπαση! – Πολλοί Αστυνομικοί την ζητούν λόγω χρημάτων

Όλο και περισσότεροι είναι οι αστυνομικοί που ενώ εργάζονται στην πόλη και το Ν. Καβάλας, θέλουν να αποχωρίσουν με απόσπαση για να εργαστούν στο αστυνομικό τμήμα της Βόλβης, στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα αλλά και στα νησιά του Β. Αιγαίου.

Ο λόγος είναι ένας και μοναδικός. Οικονομικός.

Όπως είναι γνωστό η μισθοδοσία το διάστημα της απόσπασης διπλασιάζεται ή και τριπλασιάζεται! Κι επειδή η διαδικασία δοκιμάστηκε με επιτυχία, ήδη έναν τουλάχιστον μήνα, άνοιξε η όρεξη κι άλλων αστυνομικών.

Όλοι πιέζουν, ψάχνουν μέσο ή τρόπο να εξασφαλίσουν απόσπαση.

Σημειώνουμε ότι φήμες αναφέρουν ότι αυτοί που αποσπώνται στο τμήμα της Βόλβης θα αυξηθούν ενώ λέγεται επίσης ότι θα γίνουν κι άλλες αποσπάσεις στη Θεσσαλονίκη για τα μέτρα λόγω του γνωστού έργου «Fly Over»!

Υπάρχει ωστόσο κι άλλη πλευρά στην ίδια υπόθεση. Όσοι είναι ήδη με απόσπαση εκτός Καβάλας έμαθαν ότι τα χρήματα για τη διαμονή τους σε ξενοδοχείο ξαφνικά μειώθηκαν. Κι ενώ το ποσό είχε οριστεί στα 100 ευρώ, μειώθηκε αρχικά στα 35.

Πιο πρόσφατα στα 25 ευρώ ανά μήνα. Αφού οι λοιποί οικονομικοί όροι είναι ευνοϊκοί, καταβάλλεται προσπάθεια το συγκεκριμένο ποσό να επανέλθει στα 100 ευρώ ανά μήνα.

 

 

Διαβάστε επίσης