Πεταμένα κουφώματα στο κέντρο της πόλης

 Πεταμένα κουφώματα στο κέντρο της πόλης

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα η Καβάλα με τα ογκώδη αντικείμενα-  τα μπάζα και τα κομμένα χόρτα (ή κλαδιά) που δεν απομακρύνονται έγκαιρα,  φαίνεται ότι σιγά-σιγά επεκτείνονται. Φτάνουν ακόμη και στο κέντρο της πόλης. Μία πόλη που θέλει να δηλώνει τουριστική,  μία πόλη που αυτή την περίοδο φιλοξενεί αρκετό κόσμο.

Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε προέρχεται από το κέντρο της Καβάλας.

Πρόκειται για παλιά κουφώματα που άγνωστοι εγκατέλειψαν δίπλα στους κάδους απορριμμάτων (έτσι συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις), μπροστά από το κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Ελπίζουμε ότι η απομάκρυνσή τους θα γίνει γρήγορα αφού πλέον η συγκεκριμένη εικόνα δυσφημεί την τουριστική Καβάλα,  δημιουργεί άσχημη εντύπωση στους φιλοξενούμενούς –επισκέπτες- τουρίστες.

Στο μεταξύ στην περιοχή του Βύρωνα εργάστηκε η υπηρεσία Κήπων,  φροντίζοντας τις πικροδάφνες που βρίσκονται στην οδό Φιλαδελφείας. Σήμερα άλλη υπηρεσία του Δήμου Καβάλας εργάστηκε στην ίδια συνοικία απομακρύνοντας πολλά κομμένα χόρτα και κλαδιά κτλ βελτιώνοντας τη γενικότερη εικόνα της συνοικίας.

Όπως έχουν υποσχεθεί οι αρμόδιοι- εκπρόσωποι του Δήμου Καβάλας (της υπηρεσίας καθαριότητας) οι παρεμβάσεις τους το προσεχές διάστημα θα είναι καλύτερες, συχνόετερες και πιο αποτελεσματικές. Αυτό εξηγούν ότι θα γίνει επειδή τέλειωσε το Cosmopolis και δεν υπάρχει άλλη μεγάλη τοπική εκδήλωση με την οποία θα ασχοληθούν.

Διαβάστε επίσης