cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Πέταξαν ψάρια στον κάδο της ανακύκλωσης προκαλώντας έντονη δυσοσμία!

 Πέταξαν ψάρια στον κάδο της ανακύκλωσης προκαλώντας έντονη δυσοσμία!

Δημοτικοί υπάλληλοι εργάστηκαν χθες το πρωί σε συγκεκριμένο σημείο στη συνοικία του Βύρωνα. Αντικατέστησαν μπλε κάδο που βρομοκοπούσε κι απομάκρυναν παλιά έπιπλα και ογκώδη αντικείμενα που υπήρχαν δίπλα του.

Προηγήθηκαν έντονες διαμαρτυρίες περιοίκων. Ο κάδος που ήταν άδειος, μύριζε έντονα και ενοχλητικά σε όλη την περιοχή. Εδώ και μέρες, αναφέρθηκε συγκεκριμένα. Πρόκειται για την οδό Τ. Χατζηγρηγορίου. Ασκείται κριτική στο Δήμο Καβάλας που άργησε να αντιδράσει. «Ο κάδος δεν πλύθηκε ενώ έπρεπε» μας είπε κάτοικος της περιοχής.

Χθες στο σημείο βρέθηκε ο ίδιος ο Αντιδήμαρχος. Ο κ. Σταυρίδης έδωσε άλλη εξήγηση. Είπε ότι ο μπλε κάδος ήταν καινούργιος, τοποθετήθηκε προ μιας εβδομάδας! Η μυρωδιά, όπως τον ενημέρωσαν άλλοι κάτοικοι της περιοχής, οφείλονταν σε ψάρια που πέταξε μέσα στον κάδο συγκεκριμένος επαγγελματίας. Κάποιοι μάλιστα ισχυρίστηκαν ότι «κράτησαν» τον αριθμό της πινακίδας του αυτοκινήτου του.

Πάντως και χθες – πριν την αντικατάσταση- η μυρωδιά προέρχονταν από έναν άδειο κάδο κι «απλώνονταν» σε αρκετά μέτρα απόσταση. Ο Δήμος Καβάλας τον απέσυρε κι έβαλε στη θέση του έναν καινούργιο. Αυτός που αποσύρθηκε θα πλυθεί και θα ξαναχρησιμοποιηθεί σε άλλο σημείο.

Διαβάστε επίσης