Πέτυχε ο χορός του Εμπορικού Συλλόγου

 Πέτυχε ο χορός του Εμπορικού Συλλόγου

Ικανοποίηση επικρατεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας για την επιτυχία του χορού του το μεσημέρι της Κυριακής.

Σε αυτόν πραγματοποιήθηκε η βράβευση προέδρου και αντιπροέδρου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου ενώ πέρα από τοπικούς φορείς και παράγοντες, την εκδήλωση παρακολούθησε και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Όπως είπε στην Πρωινή ο γενικός γραμματέας του συλλόγου Γιάννης Κελγιωργης, η εκδήλωση πέτυχε από όλες τις πλευρές. Σημειώνοντας ότι στη διάρκεια της τα λόγια, οι ομιλίες διήρκησαν μικρό χρονικό διάστημα. Εξήγησε λοιπόν ότι εξ αυτού του λόγου ήταν ένας πραγματικά ευχάριστος χορός που συνεχίστηκε μέχρι τις απογευματινές ώρες της Κυριακής.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας επικεντρώνεται τώρα στην προετοιμασία της προωθητικής του ενέργειας στις δύο τελευταίες ημέρες του Φλεβάρη. Είναι γνωστό ότι θα προσπαθήσει να επηρεάσει θετικά την αγορά

τόσο την Παρασκευή 28 όσο και το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου συνεργαζόμενος με το Δήμο Καβάλας αλλά κυρίως με το σωματείο των Καφεζυθοπωλών. Ο Γιάννης Κελγιωργης είπε στην Πρωινή ότι αυτό που ετοιμάζεται έχει στόχο όσους για εκείνο το διήμερο θα είναι στην Καβάλα (λόγω του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας). Να μείνουν στην πόλη όσο περισσότερο γίνεται, να κινηθούν στην αγορά όπου θα υπάρχουν μεγάλες εκπτώσεις και τελικά να ξοδέψουν στην Καβάλα περισσότερα χρήματα από όσα θα ξόδευαν.

 

 

 

Διαβάστε επίσης