• 17 Μαΐου 2024,

Πετυχημένη η πεζοπορία στο Δρόμο του Νερού

 Πετυχημένη η πεζοπορία στο Δρόμο του Νερού

Επιτυχία σημείωσε την Κυριακή η πεζοπορία στο Δρόμο του Νερού. Οργανώθηκε από το συνοικιακό σύλλογο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Ο καιρός ήταν σύμμαχος κι όσοι συμμετείχαν είχαν όρεξη. Διάθεση να περπατήσουν αρκετά, να «συναντήσουν» τη φύση. Τόσο κοντά στα σπίτια της πόλης. Το περπάτημα ήταν σαν μια ωραία βόλτα.

Χωρίς καμιά βιασύνη. Συχνά το γκρουπ σταματούσε. Αναπαύονταν. Σχολίαζε όσα έβλεπε και έβρισκε μπροστά του. Ακόμη πιο συχνές οι στάσεις για να θαυμάσουν την ωραία θέα. Προς τη συνοικία τους και προς τη συνοικία του Περιγιαλίου.

Οι διοργανωτές μετά το τέλος της εκδήλωσης τους έκαναν σχετική ανακοίνωση όπου σημείωσαν τα ακόλουθα: «Πολιτιστικός σύλλογος Αγ Κωσταντίνου Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ. Με επιτυχία έγινε σήμερα (την Κυριακή) το περπάτημα του συλλόγου στο μονοπάτι μας.

Ευχαριστούμε όσους έλαβαν μέρος και όσους βοήθησαν. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Νίκο Γαζέτη για τη κάλυψη της δράσης από πλευράς διασωστικής ομάδας. Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν χυμοί και ρόφημα μέντας που μαζεύτηκε από την μάνα του νερού».

Διαβάστε επίσης