• 20 Απριλίου 2024,

Πετυχημένη η πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ Παιχνιδιού

 Πετυχημένη η πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ Παιχνιδιού

Άρχισε σήμερα  και ολοκληρώνεται αύριο  το 2ο Φεστιβάλ Παιχνιδιού που οργανώνει στους χώρους πλησίον του διοικητηρίου η πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ο σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και ο δήμος Καβάλας. Οι εκπαιδευτικοί δημιούργησαν πολύ όμορφους χώρους, όπου απασχόλησαν δημιουργικά τα παιδιά. Περίπου χίλια παιδιά επισκέφθηκαν τους συγκεκριμένους χώρους. Ακόμη τόσα θα βρίσκονται αύριο στους ίδιους χώρους.

Το απόγευμα οι εκδηλώσεις ήταν ανοικτές για το κοινό. Αύριο το βράδυ πραγματοποιείται μουσική εκδήλωση στο Πάρκο Φαλήρου. Απόλυτα ικανοποιημένοι δήλωσαν οι διοργανωτές του Φεστιβάλ από την πρώτη ημέρα του.

Εντωμεταξύ, αίσθηση προκάλεσε το χθεσινό δημοσίευμα της ΠΡΩΙΝΗΣ σχετικό με την περικοπή του προϋπολογισμού της διοργάνωσης, με πρωτοβουλία του δήμου Καβάλας που χρηματοδοτεί σχεδόν αποκλειστικά το Φεστιβάλ. Εκπρόσωποι του συλλόγου εκπαιδευτικών και της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης επανέλαβαν ότι κάτι τέτοιο ποτέ δεν ειπώθηκε δημοσίως από την πλευρά τους. Ωστόσο, άλλοι εκπαιδευτικοί που προτίμησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, επιβεβαίωσαν ότι υπήρξε πρόσφατα παρόμοια πρωτοβουλία του δήμου Καβάλας. ευχήθηκαν δε ο προϋπολογισμός των εκδηλώσεων να επανέλθει στο αρχικό ποσό.

 

 

Διαβάστε επίσης