• 19 Μαΐου 2024,

Παίζει ρόλο και η πισίνα …

 Παίζει ρόλο και η πισίνα …

Σύμφωνα με την ΕΜΥ απο σήμερα Τετάρτη θα πρέπει να αρχίζει να δροσίζει αν και στην Καβάλα αυτό το δεύτερο κύμα καύσωνα μας επηρεάσε ελάχιστα για να μην σας πω καθόλου.

Και η χθεσινή Τρίτη και η προχθεσινή Δευτέρα ήταν απλά δύο ζεστές ημέρες στην καρδιά του καλοκαιριού.

Τα 40άρια που σημειώθηκαν σε άλλες πόλεις της χώρας σε εμάς ούτε ώς ανέκδοτο.

Κανείς δεν μπορεί να χαρακτηρίσει θερμό το φετεινό καλοκαίρι που αντιθέτως θα έλεγα οτι είναι ιδιαίτερα δροσερό και ευχάριστο.

Η κυβέρνηση πήρε την μεγάλη απόφαση και βγαίνει στις αγορές των ομολόγων αλλα το βλέμμα όλων είναι καρφωμένο στο επιτόκιο το οποίο η κυβέρνηση θέλει να είναι κάτω του 4,95 που ήταν το επιτόκιο στο ομόλογο Σαμαρά το 2014.

Πάντως το γεγονός οτι η χώρα επιστρέφει στις αγορές κεφαλαίων προκειμένου να δανειστεί χρήματα σημαίνει σίγουρα οτι κάτι έχει αλλάξει και ίσως να είναι η πρώτη φορά που φαίνεται η έξοδος του τούνελ.

Με το καινούργιο της σκάφος OKTO που χαρακτηρίζεται ώς ένα ultra – cool  μαύρο κύτος υπερπολυτελούς κατασκευής 66 μέτρων συνεχίζει τις διακοπές της η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη η οποία έχει στόχο να οργώσει όλο το Αιγαίο.

Η τελευταία στάση του OKTO ήταν η Σαμοθράκη και το ταξίδι συνεχίζεται.

Πάντως με αυτό το σκάφος η Γιάννα μπορεί να πάει όπου θέλει.

Αμετανόητος εμφανίζεται ο επιχειρηματίας που πλάκωσε στα κλωτσομπούνια τον εφοριακό που θέλησε να κάνει έλεγχο στην επιχείρηση του που λειτουργεί στο λιμάνι της Πάτμου.

Όταν αποχώρησε απο το μαγαζί ο εφοριακός μεταμφιεσμένος σε τουρίστας τον ακολούθησε ο επιχειρηματίας και όταν του απάντησε θετικά στην ερώτηση του αν ήταν εφοριακός άρχισαν τα κλωτσομπούνια.

Κλωτσομπούνια και χαστούκια και απορώ πως δεν τον πέταξε και μέσα στη θάλασσα.

Μερικές ώρες μετά την επίθεση ο επιχειρηματίας δήλωνε αμετανόητος και υποστήριξε οτι αν γνώριζε απο την πρώτη στιγμή την ιδιότητα του συγκεκριμένου πελάτη θα τον είχε πνίξει στην θάλασσα !

Μέχρι και στην Ιχθυόσκαλα θέλει να βρεθεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυργιάκος Μητσοτάκης που τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στην περιφέρεια μας.

Πάντως αν γίνει η επίσκεψη στην Ιχθυόσκαλα να συνοδευτεί και απο μια αγορά σε τσιρόνια (μικρά σκουμπριά) που είναι η εποχή τους και είναι και πεντανόστιμα.

Με ένα ευχαριστήριοκατάθεση ψυχής ο ιδιοκτήτης του εστατορίου ΜΠΑΧΑΡΙ βάζει και επίσημα τέλος , μετά απο 7 χρόνια, στην δραστηριότητα της επιχείρησης του.

Απόφαση η οποία όπως χαρακτηριστικά είπε κρύβει πολλά συναισθήματα , δύσκολες και ευχάριστες στιγμές.

Ο Αλέξανδρος Πούλος που ξεχώρισε στην κοινωνία της Καβάλας όχι μόνο για τις ικανότητες του στην κουζίνα αλλά και για το ήθος του κλείνει ένα κύκλο και είναι έτοιμος για νέες πορείες.

Η στήλη του εύχεται καλή συνέχεια και καλή δύναμη.

Ο Σεϊχης του Κατάρ κάνει διακοπές στην Σκιάθο αφού η άφιξη του έγινε αντιπληπτή απο τον κατόπλου της τεράστιας θαλαμηγούΑλ Μικάρμππου είναι σαν 4 Φέρι μποτ  μαζί σε μήκος.

Απίστευτη χλειδή και άνεση σε μια θαλημγό που έχει 3 εξωτερικές , 3 εσωτερικές πισίνες θερινό κινηματογράφο, burger house , σάουνες , υδρομασάζ, και οτι άλλο μπορεί ν α βάλει και να βγάλει ο νου σας.

Γράψαμε για την θαλαμηγό της Γιάννας Αγγελοπούλου η οποία είναι επίσης ολοκαίνουργα και άκρως εντυπωσιακή αλλα δεν έχει καμμία σχέση με αυτή που έδεσε στο λιμάνι της Σκιάθου.

Η βούρτσα και η ….. π

Λοιπόν υπομονή και ψυχραιμία γιατί το δεύτερο κύμα καύσωνα που έπληξε περισσότερο την Νότια Ελλάδα υποχωρεί και έρχονται μερικές ασθενείς βροχούλες για να μας κόψουν τον καλοκαιρινό μας αέρα και να μας θυμίσουν το κύριο χαρακτηιστικό του φετεινού καλοκαιριού που είναι η αστάθεια.

Παρόλα αυτά εμείς παραμένουμε αισιόδοξοι και ελπίζουμε οτι στο τέλος θα πάνε όλα καλά όπως λένε και τα φιλαράκια μας οι Ινδοί.

Καλή σας ημέρα και με το καλό να έρθει και ο Αϋγουστος που είναι ο μήνας των διακοπών και της ξεκούρασης.

Οτι και να γίνει η Ελλάδα τον Αύγουστο κατεβάζει ρολά.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης