• 19 Απριλίου 2024,

Πεζοδρόμιο γεμάτο εμπόδια

 Πεζοδρόμιο γεμάτο εμπόδια

Με αφορμή διαμαρτυρία συμπολίτη,  ο οποίος ανέφερε ότι είναι άθλια κατάσταση του πεζοδρομίου παράλληλα με το τοίχο του στρατοπέδου Ασημακοπούλου,  βρεθήκαμε στην περιοχή και επιβεβαιώσαμε πλήρως όσα μας διηγήθηκε.

Από το κτίριο του ΟΑΕΔ μέχρι περίπου τη διασταύρωση Μπέλλου το πεζοδρόμιο στη δεξιά πλευρά της οδού είναι σε ορισμένα και όχι λίγα σημεία του μη προσπελάσιμο. Τα χόρτα έχουν παρά μεγαλώσει, το μεγαλύτερο πρόβλημα οφείλεται σε δέντρα μέσα από το στρατόπεδο.

Τα κλαδιά των οποίων έφτασαν να κλείνουν το παρακείμενο πεζοδρόμιο.

Συνεργείο δημοτικών υπαλλήλων εργάστηκε την Παρασκευή το πρωί στην ίδια περιοχή για να κόψει τα χόρτα στη διασταύρωση μπροστά από τον ΟΑΕΔ. Περιποιήθηκε τη νησίδα που λόγω ακούρευτων πικροδαφνών δημιουργούσε ζητήματα ορατότητας στους οδηγούς που περίμεναν στο φανάρι. Αν και οι δημοτικοί υπάλληλοι εργάστηκαν κοντά στην περιοχή όπου υπάρχει και το πρόβλημα του πεζοδρομίου, όπως είπαν δεν είχαν χρόνο για να ασχοληθούν και με το πεζοδρόμιο.

Άλλωστε πολλά από τα «εμπόδια» του συγκεκριμένου πεζοδρομίου πρέπει να λυθούν με κόψιμο κλαδιών δέντρων μέσα στο στρατόπεδο. Στο οποίο γίνονται άλλου είδους εργασίες και όχι οι συγκεκριμένες. Αυτές μάλιστα έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα, περιλαμβάνουν και αποκατάσταση σκεπής κτιρίων (αντικατάσταση κεραμιδιών κτλ).

 

Διαβάστε επίσης