• 16 Απριλίου 2024,

Πινγκ – πονγκ δηλώσεων Δήμου Καβάλας – Θ. Μουριάδη

 Πινγκ – πονγκ δηλώσεων Δήμου Καβάλας – Θ. Μουριάδη

Με αφορμή δηλώσεις του πρώην αντιδημάρχου και νυν δημοτικού συμβούλου Θόδωρου Μουριάδη σχετικά με τις εξαγγελίες Κουρουπλή, από το Γραφείου Τύπου του Δήμου Καβάλας και με τίτλο «Μικροψυχία», εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

«Όχι πια με έκπληξη, διαβάσαμε φερόμενες δηλώσεις του κ. Μουριάδη, σε τοπικό μέσο ενημέρωσης, σχετικά με τις ανακοινώσεις του κ. Κουρουμπλή για το Δήμο μας.

Ο κύριος Μουριάδης ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι οι παραχωρήσεις του πάρκου Φαλήρου, των Καλαφατιών και μέρους κτιριακών εγκαταστάσεων 1.300 τ.μ στην περιοχή του Τελωνείου,  είναι καθρεφτάκια για ιθαγενείς.

Προφανώς και διατηρεί το δικαίωμα για τον εαυτό του να αυτοχαρακτηρίζεται ως ιθαγενής. Δεν έχει όμως δικαίωμα να αποκαλεί έτσι τους δημότες.

Ας μας πει λοιπόν ο κατά τα άλλα λαλίστατος κ. Μουριάδης, έστω μία παραχώρηση που έγινε κατά την θητεία διάρκειας οκτώ ετών του κ. Σιμιτσή.

Θα δυσκολευτεί όμως να βρει έστω και μία, καθότι, όπως σωστά επισημάνθηκε από το μέσο στο οποίο έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις, ήταν η πρώτη φορά που το κράτος παραχώρησε περιουσία του στον Δήμο μας.

Οι προσπάθειες δυόμισι ετών, μετά από οκτώ χρόνια απραξίας, άρχισαν να αποδίδουν.

Αυτό αντί να χαροποιεί, τελικά ενοχλεί κάποιους και μάλιστα πολύ.

Μικροψυχία και παλαιοκομματική νοοτροπία».

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥΡΙΑΔΗ

Ο Θόδωρος Μουριάδης αργά χθες το απόγευμα έστειλε την ακόλουθη απάντηση:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το γραφείο τύπου του Δήμου Καβάλας που ασχολείται με τις δηλώσεις ενός δημοτικού συμβούλου και μάλιστα ιθαγενούς που όμως δεν δέχεται να του δείχνουν καθρεφτάκια, όπως κανείς από τους δημότες δεν ανέχεται την υπερβολή, τις παλαιο κομματικές πρακτικές από όπου και αν προέρχονται και μάλιστα στις εποχές των οικονομικών προβλημάτων.

Κύριε αόρατε αντιδήμαρχε, παρακαλώ να γράφετε το όνομα σας και όχι να χρησιμοποιείτε το κάλυμμα του γραφείου τύπου, δεν έχει γίνει καμία παραχώρηση αλλά πρόθεση. Το πάρκο Φαλήρου, εκτός από το λούνα παρκ που παίρνει χρήματα ο ΟΛΚ και δεν παραχωρείται, χρησιμοποιείται ήδη από την εποχή που ήταν δήμαρχος ο Στάθης Εριφυλλίδης.

Οι αποθήκες όταν θα εγκρίνει το υπουργείο οικονομικών ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΟΥΝ, όσο για το Καρνάγιο, όταν θα λυθούν τα προβλήματα επίσης με το ίδιο υπουργείο ΘΑ κάνετε κάποια αξιοποίηση.

Κύριε αόρατε αντιδήμαρχε προτού γράψετε το οτιδήποτε καλό είναι να είστε ενημερωμένος για τα θέματα των παραχωρήσεων όπως και για την πορεία των παραχωρήσεων στην Πάτρα .

Για το τι κάναμε τα οκτώ χρόνια θα σας δοθεί απάντηση με λεπτομέρειες

 

Κύριε, καλύτερα ιθαγενής παρά αφελής

Μουριάδης Θεόδωρος – Δημοτικός σύμβουλος

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης