• 6 Μαΐου 2024,

Πλέον ο χώρος του Λυκείου Ελληνίδων δεν επαρκεί για τα μέλη του

 Πλέον ο χώρος του Λυκείου Ελληνίδων δεν επαρκεί για τα μέλη του

Πολλή μεγάλη σημείωσε το απόγευμα της Κυριακής η καθιερωμένη εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας για την κοπή της βασιλόπιτας της νέας χρονιάς. Ο χώρος ήταν γεμάτος από κόσμο, οι επίσημοι και δη οι υποψήφιοι των εκλογών ήταν πάρα πολλοί. «Δεν χωράμε. Του χρόνου θα πρέπει να κάνουμε την εκδήλωση αλλού» είπε η Πρόεδρος Μαρίνα Φλιππίδου. Καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ειδικότερα τους χορηγούς της εκδήλωσης. Την κ. Αυγή  Χρυσανθίδου και τον κ. Χατζηγεωργίου Βασίλη. «Η εκδήλωση» είπε η κ. Φιλιππίδου ήταν η 74η κοπή βασιλόπιτας του Λυκείου Ελληνίδων. Η ατμόσφαιρα στην αίθουσα αυτή την φορά ήταν πιο όμορφη, αφού στο πιάνο ήταν ο Γιώργος Σεχλίδης.

Το πιάνο αφορά δωρεά προς το Λύκειο Ελληνίδων τους προηγούμενους μήνες και ενισχύει τον εξοπλισμό του. Τα εδέσματα ήταν όλα χειροποίητα και φτιαγμένα από τις κυρίες μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Λυκείου. Η κ. Μαρίνα Φιλιππίδου ανακοίνωσε κάποιες από τις επόμενες εκδηλώσεις.

Στις 2 Φεβρουαρίου το Λύκειο Ελληνίδων συνεργάζεται με τον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού σε μια ξεχωριστή εκδήλωση όπως ξεχωριστή θα είναι η εκδήλωση για την ημέρα της γυναίκας με όπου θα υπάρξει συνεργασία με όλους τους καβαλιώτες ζωγράφους που θα ζωγραφίσουν γυναίκεια πορτραίτα.  Χαιρετισμούς στους παριστάμενους – παρευρισκόμενους έκαναν και οι παρόντες εκπρόσωποι φορέων αλλά και οι υποψήφιοι. Όλοι δήλωσαν ότι θα στηρίξουν τηδραστηριότητα του Λυκείου Ελληνίδων ενώ τυχερή στα πιτάκια που μοιράσθηκαν ήταν η Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών. Την εκδήλωση παρακολούθησαν περισσότερες από 150 γυναίκες.

 

Διαβάστε επίσης