Πλευρικά διόδια και στον κόμβο Εξοχής

 Πλευρικά διόδια και στον κόμβο Εξοχής

Μία ακόμη απόφαση λήψης κυκλοφοριακών μέτρων λόγω των έργων κατασκευής πλευρικών διοδίων στην Εγνατία οδό, έλαβε την περασμένη Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου ο Αστυνομικός Διευθυντής Καβάλας. Το έγγραφο με την απόφαση του κ. Γιάννη Καραμανλή αναφέρεται σε διακοπή κυκλοφορίας παντός οχήματος στο βόρειο και στους δύο νότιους κλάδους του ανισόπεδου κόμβου Ελευθερούπολης της Εγνατίας οδού λόγω κατασκευής πλευρικών σταθμών διοδίων.

Συγκεκριμένα δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων μέσω της Εγνατίας οδού α) από Θεσσαλονίκη προς Ελευθερούπολη/Εξοχή β) από Ελευθερούπολη / Εξοχή προς Καβάλα και γ) από Καβάλα προς Ελευθερούπολη/Εξοχή. Κατά τη διάρκεια των εργασιών δεν θα επηρεαστεί η κίνηση των οχημάτων που κινούνται από Θεσσαλονίκη προς Καβάλα και αντίστροφα και από Ελευθερούπολη/ Εξοχή προς Θεσσαλονίκη μέσω της Εγνατίας οδού. Οι ρυθμίσεις της συγκεκριμένης παραγράφου θα ισχύουν από τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 23 Μαΐου Εκτός αν οι εργασίες περαιωθούν πριν τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Οι εργασίες θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας εκτός αν αυτό επιβάλλεται για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας ,αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων και μόνο κατόπιν σχετικής έγκρισης της Τροχαίας Καβάλας. Η ίδια απόφαση αναφέρει ότι οι εργασίες δεν θα πραγματοποιηθούν την Καθαρά Δευτέρα, ανήμερα της εθνικής γιορτής 25ης Μαρτίου και από τη Μεγάλη Πέμπτη έως τη Δευτέρα του Πάσχα. (φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε επίσης