«Πλυντήρια» αερίων ρύπων ως το τέλος του έτους

 «Πλυντήρια» αερίων ρύπων ως το τέλος του έτους

Τις πρώτες ημέρες του Μαΐου θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Καβάλα εκδήλωση συνάντησης μαθητών μουσικών σχολείων από όλη σχεδόν την Ελλάδα. Αναλυτικές ανακοινώσεις για τη φετινή διοργάνωση που θα είναι τριών ημερών με 1000 μαθητές και 15 σχολεία θα γίνουν την Μ. Εβδομάδα.

Σήμερα δόθηκε συνέντευξη Τύπου μια πρώτη βέβαια, προκειμένου ο Δήμος Καβάλας να προβάλλει την πρώτη χορηγία που πήρε από εταιρεία της ΒΦΛ ειδικότερα από την εταιρεία ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ Ν. Καρβάλης

Το προσεχές διάστημα θα παραληφθεί μια ακόμη χορηγία, πάλι από εταιρεία της ΒΦΛ. Χθες η Θεοδώρα Κουλουρά ανακοίνωσε ότι για την συγκεκριμένη διοργάνωση η ΒΦΛ επιχορηγεί το Δήμο με το ποσό των 4000 ευρώ. Μια δωρεά για την οποία η Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τη ΒΦΛ.

Ζητήσαμε βοήθεια για την ακριβή εκδήλωση που θέλουμε να την καθιερώσουμε στην Καβάλα, είναι χαρά μας που η εταιρεία της ΒΦΛ ανταποκρίθηκε, είπε η κ. Τσανάκα που ζήτησε να μεταφερθεί στην ίδια εταιρεία το αίτημα αγοράς δύο αναπηρικών αμαξιδίων!

Η Δήμαρχος εκμεταλλεύθηκε την χθεσινή ευκαιρία ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους για τα γνωστά πλυντήρια αέριων ρύπων! Όπως είπε ήρθαν, είναι έτοιμα να εγκατασταθούν όταν ληφθεί η προβλεπόμενη άδεια από την Πολεοδομία, υπηρεσία από την οποία η ίδια ζήτησε επίσπευση των διαδικασιών.

Η Θεοδώρα Κουλουρά που ρωτήθηκε για το θέμα των πλυντηρίων αερίων ρύπων είπε ότι έως το τέλος του έτους θα είναι σε πλήρη λειτουργία. Τα πλυντήρια αυτά ανακοινώθηκε ότι θα τα προμηθευτεί το εργοστάσιο από τον Απρίλιο του 2018, αρχικά ήταν να παραληφθούν στο τέλος του 2018, τελικά παρελήφθηκαν τον Μάρτιο του 2019 και τώρα μεσολαβεί μια διαδικασία για να εκδοθεί πολεοδομική άδεια για την εγκατάστασή τους.

Η Μαρία Φραντζεσκάκη παραβρέθηκε στην ίδια συνέντευξη Τύπου και ευχαρίστησε την ΒΦΛ για την χορηγία. Ευχαρίστησε επίσης την Ορθδοξία Αβραμίδου που μεσολάβησε και φυσικά την Θεοδώρα Κουλουρά.

Η κ. Φραντζεσκάκη σημείωσε πόσο χρήσιμη είναι για την Καβάλα η συγκεκριμένη εκδήλωση με την συμμετοχή των πολλών μαθητών ενώ η κ. Κουλουρά είπε ότι η εταιρεία Λιπάσματα Ν. Καρβάλης θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του Δήμου Καβάλας. Θα συνεχίσουμε τόνισε, να βοηθούμε με πράξεις!

 

Διαβάστε επίσης