• 19 Μαΐου 2024,

Πόσοι υποψήφιοι Δήμαρχοι μπορούν να παρακολουθήσουν μια εκδήλωση της ΝΔ Καβάλας; (φωτογραφίες)

 Πόσοι υποψήφιοι Δήμαρχοι μπορούν να παρακολουθήσουν μια εκδήλωση της ΝΔ Καβάλας; (φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα (10/4) στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Lucy η εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής Καβάλας της ΝΔ.

Με ομιλητή τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο. Για διάφορους λόγους η εκδήλωση είχε δύο φορές αναβληθεί. Σήμερα έγινε κανονικά και με ικανοποιητική προσέλευση κόσμου. Η αίθουσα δεν γέμισε αλλά ο κόσμος δεν ήταν λίγος. Το ακροατήριο το αναμενόμενο. Κομματικά στελέχη, αιρετοί της αυτοδιοίκησης και κάποιοι πολίτες.

Προερχόμενοι από το Ν. Καβάλας και όμορους Νομούς. Προλόγισε ο πρόεδρος της επιτροπής Μπάμπης Δράκος. Με το τέλος της ομιλίας Παναγιωτόπουλου ο κόσμος δεν αποχώρησε από την αίθουσα αφού σχεδόν όλοι ήθελαν να τον πλησιάσουν. Να του μιλήσουν, ακόμη και να φωτογραφηθούν μαζί του!

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Γιάννης Πασχαλίδης αλλά όχι ο Μακάριος Λαζαρίδης. Εκπροσωπήθηκε από την κ. Δρακονάκη ενώ διαβάστηκε επιστολή με την οποία εξηγούσε τον λόγο της απουσίας του. Από πρώην βουλευτές ήταν ο κ. Μίμης Χριστοφιλογιάννης. Ήταν επίσης αντιπεριφερειάρχες (Πολίτης, Γάκης), ο Δήμαρχος Παγγαίου, περιφερειακοί σύμβουλοι. Επικεφαλής τοπικών φορέων κτλ.

Εντύπωση προκάλεσε η μεγάλη προσέλευση υποψήφιων δημάρχων Καβάλας, όλοι ενδιαφερόμενοι να έχουν τη στήριξη της ΝΔ.  Σε αυτήν την κατηγορία καταγράφονται οι Ντίνος Κλειτσιώτης, Αναστασία Ιωσηφίδου, Γιάννης Εριφυλλίδης, Μάκης Παπαδόπουλος, Σωτήρης Παπαδόπουλος κτλ. Ήταν επίσης υποψήφιοι δήμαρχοι άλλων Δήμων του Ν. Καβάλας όπως ο Δ. Μπαταλογιάννης από το Δήμο Παγγαίου. Στη σύντομη παρέμβαση του ο κ. Δράκος αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε κάποιους από τους παρόντες. Ξεχώρισε η αναφορά στον Μανώλη Κελαϊδάκη (πρόεδρο των εργαζόμενων στα Πετρέλαια).

Διαβάστε επίσης