Που είσαι ρε Χαρδαλιά …

 Που είσαι ρε Χαρδαλιά …

Νομίζω ότι αυτές τις εικόνες στις παραλίες  θα κάνουμε καιρό να τις ξαναδούμε.

Ακόμα και όταν κυκλοφορήσει το εμβόλιο που θα μας εξοικειώνει με τον Covid- 19 o κόσμος , για κάποιο διάστημα, θα συνεχίσει να είναι επιφυλακτικός και να τηρεί κυρίως τις αποστάσεις ασφαλείας και να αποφεύγει τους συνωστισμούς.

Η φώτο η οποία δημοσιεύουμε σήμερα έρχεται από μία εποχή που ο Covid- 19 δεν υπήρχε ούτε σαν σκέψη και είναι τραβηγμένη από μία παραλία στην Βραζιλία όπου ο συνωστισμός είναι στο DNA τους.

Για αυτό ακόμα και σήμερα στην Βραζιλία  καθημερινά έχουμε χιλιάδες θύματα του ιού.

Αυτούς όταν τους λένε ότι θα πρέπει να μάθουν να λειτουργούν με αποστάσεις ασφαλείας ειναι σα να τους λένε να πάνε ξανά σχολείο και να μάθουν από την αρχή την Άλφαβήτα.

Για τον λόγο αυτό και στην Βραζιλία δεν πρόκειται ποτέ καμμία κυβέρνηση να αποφασίσει lockdown για τους πολίτες.

Δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο ακόμα και αν δεν προλαβαίνουν να ανοίγουν τάφους για να θάψουν τα θύματα του Covid – 19.

 

Πάντως γενικότερα πιστεύω ότι είμαστε στην δεύτερη φάση του ιού τον οποίο και από κορωνοϊό πλέον αποκαλούμε Covid- 19.

H τρίτη φάση θα έρθει όταν βρεθεί και κυκλοφορήσει το εμβόλιο το οποίο επίσης οι επιστήμονες θα δώσουν κάποιο όνομα.

Το άλλο που διαπίστωσα μια και μιλάμε για ονομασίες είναι ότι από τότε που μας απασχολεί η πανδημία έχουν σταματήσει οι επιστήμονες της ΕΜΥ να δίνουν ονόματα στα διάφορα καιρικά φαινόμενα που μας ταλαιπωρούν κατά καιρούς.

Ακόμα και αυτός ο πρόσφατος μίνι καύσωνας πέρασε στα ψιλά και κανείς δεν ασχολήθηκε περισσότερο μαζί του εκτός από την πρόβλεψη ότι έρχεται.

Αν δεν είχαμε Covid εδώ και μια εβδομάδα οι επιστήμονες θα είχανε κάνει τα βαφτίσια και θα είχανε δώσει όνομα στον καύσωνα ο οποίος όπως καταλαβαίνετε θα είχε πάρει και άλλες διαστάσεις.

 

Αυτά τα λίγα για σήμερα.

Είμαστε στον Αύγουστο τον μήνα που η χώρα κατεβάζει ρολά και οι Έλληνες κάνουν ένα άτυπο lockdown από τους χώρους εργασίας τους για να βρεθούνε στις αγαπημένες τους παραλίες.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης