Που θα είναι και που δε θα είναι υποψήφιος ο Ιορδάνης Παπαντίδης

 Που θα είναι και που δε θα είναι υποψήφιος ο Ιορδάνης Παπαντίδης

Αποσαφηνίζει τα δεδομένα σε ότι τον αφορούν ο Ιορδάνης Παπαντίδης. Απαντά στα σχόλια που διατυπώνονται εις βάρος του, εξαιτίας του γεγονότος ότι πρόσφατα παραβρέθηκε σε δείπνο το οποίο διοργάνωσε για τους φίλους του ο Μάκης Παπαδόπουλος. Κάποιοι, ασκώντας του κριτική, ζήτησαν ακόμη και να παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος σημειώνοντας πως δεν είναι ορθό από τη μία να συναναστρέφεται με τον κ. Παπαδόπουλο κι από την άλλη να μετέχει στη δημοτική μάδα της Δήμητρας Τσανάκα.

Χθες στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ ο Ιορδάνης Παπαντίδης ανακοίνωσε ότι δε σκοπεύει να κατέλθει ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2019 με την παράταξη της κ. Τσανάκα. Δεν έχω ακόμη αποφασίσει τι θα πράξω στις επόμενες δημοτικές εκλογές, παρατήρησε ο κ. Παπαντίδης, που στο πλαίσιο της ίδιας συνεντεύξεως ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για μία από τις εννέα θέσεις μελών στη νέα ΝΟΔΕ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στις 13 Μαΐου.

Αναφερόμενος στη σχέση του με το Μάκη Παπαδόπουλο, ξεκαθάρισε πως κάνει παρέα μαζί του εδώ και είκοσι χρόνια. Σημείωσε επίσης ότι εδώ και καιρό έχει εξηγήσει στη δήμαρχο Καβάλας πως δε σκοπεύει να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό της στις εκλογές του 2019. Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο και αρνήθηκε προτάσεις της δημάρχου, ώστε να αναλάβει έμμισθες θέσεις στη διοίκηση του δήμου, όχι μόνο στο παρελθόν αλλά και πρόσφατα.

Διαβάστε επίσης