• 24 Απριλίου 2024,

Που θα πάει ρε παιδιά … Θα καλοκαιριάσει !

 Που θα πάει ρε παιδιά …  Θα καλοκαιριάσει !

Που θα πάει ρε λεβέντες θα καλοκαιριάσει.

Τώρα που μπήκε ο Φλεβάρης μην φοβάστε τίποτα.

Έχει μεγαλώσει αρκετά και η μέρα και αυτό θα το καταλάβετε όταν επιτέλους ξημερώσει ο θεός μία ηλιόλουστη μέρα με πεντακάθαρο ουρανό.

Πάντως όλο αυτό το διάστημα, το μεγάλο κατά γενική ομολογία, των έντονων και καθημερινών βροχοπτώσεων αναρωτηθήκαμε οι περισσότεροι  για το πως την βγάζουν οι Βορειοευρωπαίοι που έχουν αυτό το καιρό που είχαμε εμείς 20 μέρες σχεδόν καθημερινά.

Όταν εμείς μετά απο ένα μόνο 20 ήμερο είμαστε έτοιμοι για χάπια αντικαταθλιπτικά αυτοί τι κάνουν και πως την παλεύουν όταν είναι έτσι κάθε μέρα ;

Κάποιος μου είπε οτι έχουν συνηθίσει.

Συνηθίζεται αυτό ρε παιδιά ;

Συνηθίζεται αυτή η μούντα;

Συνηθίζεται αυτό το ξενέρωμα ;

Να ξυπνάς κάθε πρωί και να είσαι με την ομπρέλα παραμάσχαλα είναι δουλειά ;

Μπορεί να γίνει έτσι χαϊρι;

Πάντως το Σάββατο που μόλις πέρασε είχε κάτι απο άνοιξη.

Ο ήλιος κυρίαρχος στον ουρανό της πόλης και η θερμοκρασία πάρα πολύ καλή για την εποχή.

Σύμφωνα με τις σημερινές προβλέψεις της ΕΜΥ που μπορεί και να αλλάξουν η αυριανή Τρίτη θα είναι μία πολύ καλή καιρικά ημέρα με το θερμόμετρο να σκαρφαλώνει ακόμα και στους 17 βαθμούς !

Υπάρχει μία αστάθεια γενικότερα η οποία όμως δεν μπορεί με τίποτα να συγκριθεί με την αστάθεια και τα φαινόμενα του Γενάρη.
Είμαστε σίγουροι οτι ο φετεινός Φλεβάρης θα μας οδηγήσει σχετικά ήπια στον Μάρτη για να υποδεχτούμε και ημερολογιακά την άνοιξη.

Αυτό θα γίνει στις 21 Μαρτίου , πρώτα ο θεός.

Και αν εμείς εδώ στην Ελλαδίτσα παλεύουμε με τα διάφορα καιρικά φαινόμενα στην Κούβα τι να πούνε που παλεύουν με τους μετεωρίτες ;

Και αναφέρομαι στον μετεωρίτη που έπεσε το μεσημέρι της Παρασκευής και εν συνεχεία ακολούθησε και μία έκρηξη η οποία ακούστηκε σε πολλές τοποθεσίες της επαρχίας Πινάρ δελ Ρίο (δυτική Κούβα), ανακοίνωσε ένα μέλος του Εθνικού Ινστιτούτου Αστρονομίας.

Είναι αυτό που λέμε τα είχαμε χύμα μας ήρθανε και τσουβαλάτα.

 

Τσακίζει κόκαλα το μήνυμα της Κατερίνας της Καινούργιου για τον πρώην της Νάσο Αναστασόπουλο.

Έγραψε προχθές στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το εξής μήνυμα :

Ταιριάζαμε πολύ για να σε ξεπεράσω τόσο εύκολα.

Φαίνεται οτι το κορίτσι δεν έχει γυρίσει ακόμα σελίδα στα προσωπικά της και ίσως με το μήνυμα αυτό να δώσει κάποιες ελπίδες επανασύνδεσης οι οποίες μέχρι σήμερα φαίνεται να είναι ελάχιστες.

Αμάν βρε με αυτό το κορίτσι.

Μόλις βρήκε άντρα μετά απο καμμία 3ετία στο ράφι και τον έχασε μέσα σε 7 μήνες.

Ρε μήπως έχει χούι το ρεπάνι ;

Ρε μήπως το κορίτσι έχει διάφορα θέματα τα οποία και λειτουργούν ανασταλτικά σε όλες αυτές τις σχέσεις που κάνει κατά καιρούς ;

Αν όντως έτσι είναι θα πρέπει να το κοιτάξει γιατί τα χρόνια περνάνε και τα ράφια γεμίζουν.

 

Το δέντρο που έπεσε πρόσφατα στο Παληό επηρεασμένο απο το καιρικό φαινόμενπ “Φοίβος” έφερε ένα έκτακτο κλάδεμα επικίνδυνων δέντρων που ξεκινούσαν απο τις αυλές σπιτιών πάνω στο  δρόμο και γέρνανε πάνω απο τον κεντρικό δρόμο.

Για τον λόγο αυτό και το Σάββατο που μας πέρασε για λίγη ώρα η κυκλοφορία σε ένα συγκεκριμένο σημείο λίγο πριν απο το Villa Romantica γινόταν απο την μία λωρίδα εναλλάξ.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας και τα μάτια σας 84 !

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης