Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σήμερα και αύριο

 Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σήμερα και αύριο

Στην ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει διακοπές ρεύματος που θα γίνουν τη Δευτέρα και την Τρίτη στην πόλη και στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας. Για σήμερα Δευτέρα θα ισχύσουν οι ακόλουθες διακοπές:

-Από τις 8:00 έως τις 9:30 το πρωί στα Αμισιανά, στην περιοχή των εγκαταστάσεων Κουτσουκιάδη και των εγκαταστάσεων Μασούτη.

-Από τις 8:00 έως τις 10:00 το πρωί διακοπή θα γίνει στο Μικρό και Μεγάλο Δάτο.

-Από τις 10:00 έως τις 11:00 το πρωί διακοπή θα γίνει στο Πολύστυλο, στην περιοχή του Σάντσο και των σιλό των ένωσης γεωργικών συνεταιρισμών.

-Από τις 10:00 έως τις 11:30 το πρωί διακοπή θα γίνει στο Παγγαίο, στο Κοκκινόχωμα πέριξ των εγκαταστάσεων γηπέδων 5Χ5 και στα παρακείμενα αρδευτικά Κοκκινοχώματος.

-Από τις 1:00 το μεσημέρι και για μία ώρα θα γίνει διακοπή στο Ζυγό, μικρής έκτασης διακοπή νοτίως στις παρυφές του χωριού.

Για αύριο Τρίτη θα ισχύσουν οι ακόλουθες διακοπές:

-Από τις 8:00 έως τις 10:00 το πρωί διακοπή θα γίνει στην Καβάλα, από την περιοχή του ΕΠΑΛ στο Περιγιάλι, κατά μήκος της επαρχιακής οδού Καβάλας – Ξάνθης και μέχρι το νέο λιμάνι.

-Από τις 8:00 το πρωί έως τις 10:00 το πρωί στον Δήμο Νέστου, στο χωριό Ερατεινό, περιοχή ξηραντηρίου Ερατεινού, πέριξ SELECTA, αρδευτικά Ποντολίβαδου  μέχρι νοτίως της Νέας Κώμης.

-Από τις 8:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι στην Καβάλα, από το νέο λιμάνι Φίλιππος Β’ , στη Νέα Καρβάλη, περιοχή ιχθυοκαλλιεργειών έως τα όρια του Δήμου Καβάλας στο ύψος της Νέας Κώμης.

 

Διαβάστε επίσης