• 25 Απριλίου 2024,

Προς 28/3 η έναρξη και στη Γ΄Εθνική – Σε αναμονή ΓΣΕ και Ένωση, τι ισχύει για το κολυμβητήριο 

 Προς 28/3 η έναρξη και στη Γ΄Εθνική – Σε αναμονή ΓΣΕ και Ένωση, τι ισχύει για το κολυμβητήριο 

Με πολύ αυστηρά μέτρα όσον αφορά το υγειονομικό πρωτόκολλο, μπορούν να κάνουν προπονήσεις ΓΣΕ και ΕΚ Καβάλας.

Το “Αλεξάνδρα Δήμογλου” είναι ανοιχτό αλλά η ΕΚ Καβάλας περιμένει ενημέρωση για το  ακριβώς θα ισχύσει. Δεν είναι καθόλου σίγουρο αν θα μπει μέχρι τέλος της εβδομάδας στις προπονήσεις.

Τα ίδια πάνω κάτω είναι και για τον ΓΣΕ, ο οποίος ίσως ξεκινήσει προπονήσεις το Σάββατο. Οι παίκτες των δυο ομάδων μας που είναι απέξω δεν έχουν έρθει προς το παρόν στην Καβάλα.

Τώρα για το κολυμβητήριο έχουν δικαίωμα να προπονηθούν οι αθλητές των ομίλων της Καβάλας που είναι γεννημένοι από το το 2006 και μετά. Επίσης οι υποψήφιοι για το ΤΕΦΑΑ αλλά και για τις Στρατιωτικές σχολές.

Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν περάσει όλοι από τεστ covid.

Αυτό ισχύει και στα κλειστά γυμναστήρια. Στο κολυμβητήριο δεν θα χρησιμοποιούνται τα αποδυτήρια.


Από αύριο στις προπονήσεις Νέστος και Αετός Ορφανού

Από αύριο ξεκινάνε τις προπονήσεις τους ο Νέστος και ο Αετός Ορφανού. Η πρώτη προπόνηση του Αετού θα γίνει στο γήπεδο της Λυδίας. Προπονήσεις ξεκινάει και ο Μ. Α Ορφανίου (την Τετάρτη) που επίσης συμμετέχει στον 1ο όμιλο της Γ` Εθνικής.


Η Γ’ Εθνική απασχόλησε την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ τη Δευτέρα (22/2) – Όλα όσα συζητήθηκαν

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδρίασε τη Δευτέρα (22/2) και στην ατζέντα της κουβέντας δεν έλειπε η Γ’ Εθνική.

Αυτό που προκύπτει είναι πως υπήρξε εισήγηση για έναρξη πρωταθλήματος στις 28 Μαρτίου παράλληλα με την Football League, της οποίας η αγωνιστική σεζόν θα παραταθεί μέχρι τις 27/6.

Επιπλέον, η ΕΕ της ΕΠΟ σκέφτεται για όσες ομάδες της Γ’ Εθνικής αποχωρήσουν οικειοθελώς από το πρωτάθλημα να μην προβεί σε κυρώσεις προστίμων ή αφαίρεσης βαθμών. Θα υποβιβάζονται απλώς στα τοπικά πρωταθλήματα.

Για το κρίσιμο θέμα των τεστ κορονοϊού, η ΕΠΟ είναι σε επαφή με το υπουργείο Εσωτερικών και τη ΓΓΑ, προκειμένου να αναλάβουν οι δήμοι και περιφέρειες το κόστος των rapid test. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία και δοθεί η έγκριση των αρμόδιων αρχών.

Όλα τα παραπάνω ανέφερε το μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ, Παναγιώτης Διακοφώτης σε αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ3 το απόγευμα της Δευτέρας.

(πηγή: mikriliga)

Διαβάστε επίσης