Dark Mode Light Mode

Πρόσκληση συνάντησης για άσκηση πίεσης στους 4 βουλευτές

Επαγγελματίες του Νομού Καβάλας μαζί με τοπικούς επιστημονικούς συλλόγους συμφώνησαν στην προχθεσινή τους συνάντηση.

Το φορολογικό νομοσχέδιο δεν πρέπει να γίνει νόμος του κράτους. Προς αυτήν την κατεύθυνση η Καβάλα πρώτη σε όλη την Ελλάδα αποφάσισε την προσεχή Τετάρτη 22 Νοέμβρη όλα να είναι κλειστά. Η αγορά, η εστίαση. Την ίδια μέρα θα κάνουν απεργία τα Ταξί.

Εν όψει της κινητοποίησης, οι εκπρόσωποι των φορέων και συλλόγων θα απευθυνθούν στους 4 βουλευτές. Θα τους καλέσουν σε συνάντηση που θα γίνει στην Ομοσπονδία. Μάλλον το απόγευμα της Δευτέρας. Στόχος είναι να ασκηθεί πίεση στους βουλευτές κι αυτοί με τη σειρά τους να πιέσουν τα κυβερνητικά στελέχη. Να αλλάξει ο προς έγκριση νόμος.

Ο κ. Γιάννης Παναγιωτίδης που μίλησε στην Πρωινή, είπε μεταξύ άλλων:

«Στη συνάντηση της Τετάρτης στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών ήταν όλοι όσοι κλήθηκαν και έπρεπε. Είχαμε καιρό να δούμε τόσο πολύ κόσμο. Με τον προτεινόμενο φορολογικό νόμο δεν είναι μόνο τα τεκμήρια που επανέρχονται. Είναι η διεύρυνση των έμμεσων ελέγχων. Η διεύρυνση της δυνατότητας επιβολής προστίμων.

Κι όλα τα ηλεκτρονικά μέτρα που πάρθηκαν, όλα αποδεικνύονται εντελώς άχρηστα. Οι αλλαγές που τάχα γίνονται στο νομοσχέδιο, είναι στάχτη στα μάτια. Σημειώνω ότι προεκλογικά η ΝΔ δεν είπε τίποτα για την συγκεκριμένη της πρόθεση. Το νομοσχέδιο δεν πρέπει να περάσει».

Προηγούμενο άρθρο

Αποχή των δικηγόρων της Καβάλας, υποθέσεις αναβλήθηκαν για το 2025!

Επόμενο άρθρο

Έτοιμο το Καλοκαίρι του 2025 το ανακαινισμένο Αμφιθέατρο