• 26 Απριλίου 2024,

Πρόσληψη ψυχολόγων σε σχολεία του Ν. Καβάλας

 Πρόσληψη ψυχολόγων σε σχολεία του Ν. Καβάλας

Δημοσιεύθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση του υπουργείου παιδείας για τον διορισμό ψυχολόγων στα σχολεία όλης της χώρας. Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πρόκειται να διοριστούν δώδεκα ψυχολόγοι, τρεις εκ των οποίων θα εργαστούν σε σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Πρόκειται για τρεις διαφορετικές ομάδες σχολείων και καθεμία από αυτές θα έχει ένα ψυχολόγο που περιοδικά θα βρίσκεται σε κάθε ένα από τα πέντε δημοτικά σχολεία. Στην πρώτη ομάδα που θα εξυπηρετούνται από τον ίδιο ψυχολόγο περιλαμβάνονται το 19ο δημοτικό σχολείο Καβάλας, το 22ο, το 25ο, το 4ο δημοτικό σχολείο Χρυσούπολης και το δημοτικό σχολείο Λιμεναρίων Θάσου. Στη δεύτερη ομάδα περιλαμβάνονται το 16ο δημοτικό σχολείο Καβάλας, το 24ο, το 2ο, το 5ο και το δημοτικό σχολείο Νέας Καρβάλης.

Στην τρίτη ομάδα περιλαμβάνονται το 1ο δημοτικό σχολείο Ελευθερούπολης, το 1ο δημοτικό σχολείο Χρυσούπολης, το 2ο δημοτικό σχολείο Νέας Περάμου, το δημοτικό σχολείο Οφρυνίου και το δημοτικό σχολείο Αμυγδαλεώνα.

 

 

Διαβάστε επίσης