Πρώτα έδειρε τη μάνα του, μετά την κλείδωσε σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης!

 Πρώτα έδειρε τη μάνα του, μετά την κλείδωσε σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης!

Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε χθες στο Τριμελές κάτοικος Καβάλας, ο οποίος το Καλοκαίρι του 2018 και στο πλαίσιο οικογενειακών διαφορών έδειρε την μάνα του.

Στη συνέχεια την εγκατέλειψε κλειδωμένη σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης. Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ούτε είχε συνήγορο υπεράσπισης. Αφορμή για το περιστατικό ήταν η εκμετάλλευση διαμερίσματος, το οποίο κατά την παθούσα είναι ιδιοκτησίας της.

Ο κατηγορούμενος το νοίκιαζε κι εισέπραττε το ενοίκιο. Όταν το διαμέρισμα άδειασε η παθούσα προσπάθησε να το αναλάβει. Πήγε σε αυτό για να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Κάλεσε τεχνίτες για την συντήρηση του. Κι ενώ τους περίμενε (ευρισκόμενη μέσα στο διαμέρισμα) εμφανίστηκε ο γιος της.

Κατά την κατάθεση της παθούσας πρώτα την χαστούκισε και μετά την κλώτσησε! Φεύγοντας την κλείδωσε μέσα στο διαμέρισμα. Η ηλικιωμένη γυναίκα κάλεσε στο τηλέφωνο τον άλλο της γιο, ο οποίος έφθασε στο σημείο πολύ γρήγορα μαζί με την αστυνομία.

Την απελευθέρωσαν μόνο όταν είχαν τη βοήθεια κλειδαρά! Η άτυχη γυναίκα σε συνέχεια του περιστατικού χρειάστηκε να νοσηλευτεί δύο ημέρες στο Νοσοκομείο της Καβάλας. Εκτός από την ίδια στη χθεσινή δίκη κατέθεσε μάρτυρας υπέρ των ισχυρισμών της ο γιος της.

Αυτός που όλο αυτό το διάστημα της συμπαραστέκεται. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας αναφέρθηκε ότι ο κατηγορούμενος από τότε δεν της ζήτησε συγνώμη. Ο δε συνήγορος της πολιτικής αγωγής πρόσθεσε: «Επικοινώνησα μαζί του κι αντί συγνώμης εισέπραξα ύβρεις». Η πρόταση της κ. Εισαγγελέως ήταν υπέρ της καταδίκης του κατηγορούμενου. Πρότεινε μάλιστα ποινή φυλάκισης 18 μηνών. Το δικαστήριο αποφάσισε ποινή 12 μηνών.

*Οι άλλες υποθέσεις στη συνεδρίαση του Τριμελούς εχθές είχαν απ’ όλα. Ξαπλώστρες σε παραλίες στη Θάσο. Απάτες, περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας κτλ.

Διαβάστε επίσης