Πρώτες σκέψεις του Εμπορικού Συλλόγου για την Black Friday της 29ης Νοέμβρη

 Πρώτες σκέψεις του Εμπορικού Συλλόγου για την Black Friday της 29ης Νοέμβρη

Ιδιαίτερα ήρεμη είναι η προεκλογική περίοδος στον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας. Όλα δείχνουν ότι η ηρεμία θα συνεχιστεί. Το γεγονός ευνοεί την ανάπτυξη ενός πραγματικού προεκλογικού διαλόγου προκειμένου αυτά που γίνονται σωστά από το σύλλογο να γίνουν ακόμη σωστότερα. Ίσως και περισσότερα. Στο παρελθόν δεν ήταν έτσι αφού υπήρξαν προεκλογικές περίοδοι με περιττές αντιπαραθέσεις και αδικαιολόγητα υψηλούς τόνους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και ενδείξεις δύο θα είναι οι παρατάξεις που θα λάβουν μέρος στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου. Οι εκλογές θα γίνουν στα μέσα Νοεμβρίου. Εκτός από την παράταξη του Βασίλη Λεμονίδη θα συμμετάσχει στις εκλογές (εκτός απροόπτου) η παράταξη του Θόδωρου Κοντογεωργίου «Λαϊκή Συσπείρωση».

Η παράταξη αυτή παραδοσιακά συμμετέχει στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου εξασφαλίζοντας δύο ή τρεις έδρες.  Οι προθεσμίες δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει εκτός από μία. Αυτή λήγει την ερχόμενη Δευτέρα. Αφορά την ανανέωση του μητρώου του συλλόγου. Όσοι λοιπόν θέλουν να ψηφίσουν στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου θα πρέπει να τακτοποιηθούν οικονομικά ή αν δεν είναι μέλη του Συλλόγου να εγγραφούν μέχρι τη Δευτέρα.

Όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου (πολυκατοικία στην πλατεία Καπνεργάτη). Η παράταξη του Βασίλη Λεμονίδη υπό αυτές τις συνθήκες είναι το φαβορί των εκλογών.  Άλλωστε το έργο που έχει να επιδείξει τα προηγούμενα χρόνια δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης, πολύ περισσότερο αρνητικής κριτικής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βασίλης Λεμονίδης προετοιμάζει ένα ψηφοδέλτιο με πολλά πρόσωπα. Αρκετά από τα οποία θα εμφανιστούν πρώτη φορά στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου.

Η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει και έχει ενδιαφέρον εκτός από τα προαναφερθέντα στοιχεία της και το «κυνήγι» του σταυρού προτίμησης. Φαίνεται επίσης ότι η συμμετοχή στις εκλογές θα είναι μεγάλη καθώς με την δραστηριότητα των τελευταίων ετών ο εμπορικός σύλλογος αναγνωρίστηκε περισσότερο, καταξιώθηκε στην αγορά.

Μία από τις επόμενες δράσεις- εκδηλώσεις στην αγορά (και αυτή τη σκέψη του Εμπορικού Συλλόγου) έχει σχέση με το  θεσμό του «Black Friday». Φέτος η «Black Friday» θα γίνει και πάλι ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο, την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου(29 Νοεμβρίου). Επειδή ο Εμπορικός Σύλλογος νωρίτερα θα έχει τις προεκλογικές και εκλογικές του δραστηριότητες, δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν στην αγορά οι εκδηλώσεις που αυτός θα ήθελε. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις για κάποιες δραστηριότητες που θα έχουν το γνωστό στόχο. Από τη «Black Friday» να μην επωφεληθούν μόνο τα μεγάλα καταστήματα, να επωφεληθούν όσο περισσότερο γίνεται και οι μικρομεσαίοι. Το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας έλαβε τέτοια μηνύματα από τα μέλη του και παρά το ότι έχει σε προτεραιότητα την δύσκολη προεκλογική διαδικασία (διαδοχικές προσκλήσεις σε γενικές συνελεύσεις, ψηφοφορία κτλ) σίγουρα κάτι θα παρουσιάσει ενόψει της συγκεκριμένης ημέρας.

Διαβάστε επίσης