Πρώτες συμφωνίες – συμμετοχές στο αεροπορικό σόου

 Πρώτες συμφωνίες – συμμετοχές στο αεροπορικό σόου

Ο οργανωτικός διευθυντής του Kavala AirSea Show Παναγιώτης Γεωργιάδης αποφεύγει τις επίσημες ανακοινώσεις και τα πολλά λόγια. Η εργασία του ωστόσο φαίνεται πως έχει αποτέλεσμα, αφού δύο ομάδες αεροπορικών επιδείξεων έχουν συμφωνήσει κατά τις πληροφορίες για τη συμμετοχή τους στη φετινή διοργάνωση. Πρόκειται για την ομάδα Mpaltik Bees γνωστή από την περσινή της συμμετοχή και την ομάδα που τιτλοφορείται σε ελεύθερη ελληνική μετάφραση «Μπλε Κίρκη».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι συζητήσεις των διοργανωτών του Kavala AirSea Show για τη συμμετοχή των ενόπλων δυνάμεων της χώρας βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο. Συνεχίζονται οι συνεννοήσεις και οι ανταλλαγές μηνυμάτων με τη Σαουδική Αραβία προκειμένου να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος, τη φετινή συμμετοχή του φημισμένου γκρουπ αεροπορικών επιδείξεων της χώρας.

Ελικόπτερα Απάτσι καθ’ οδόν για την άσκηση

Στιγμές αεροπορικού σόου έζησε για λίγα λεπτά το πρωί η Καβάλα. τέσσερα ελικόπτερα Απάτσι της πολεμικής αεροπορίας πέταξαν στις 10:00 το πρωί πλησίον του λιμανιού καθ’ οδόν για τον Έβρο. Τα ελικόπτερα πέταξαν κοντά στη συνοικία της Παναγίας, θυμίζοντας το Kavala AirSea Show που πραγματοποιείται το καλοκαίρι στην ίδια περίπου περιοχή.

Όπως εύκολα μπορούσε να καταλάβει κάποιος επρόκειτο για συμμετοχή των ελικοπτέρων στην άσκηση Ηνίοχος, γνωστή και λόγω της έντασης που υφίσταται στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες που όμως δε δύναται να επιβεβαιωθούν, τα τέσσερα ελικόπτερα Απάτσι είχαν ξεκινήσει την πτήση τους από αεροδρόμιο κοντά στο Βόλο.

Διαβάστε επίσης