• 28 Απριλίου 2024,

Πρόθεση του Δήμου Καβάλας η ομαλή συνέχιση της λειτουργίας του κολυμβητηρίου (φωτογραφίες)

 Πρόθεση του Δήμου Καβάλας η ομαλή συνέχιση της λειτουργίας του κολυμβητηρίου (φωτογραφίες)

Χθες πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για τη νέα αθλητική χρονιά του ΝΟΘΑΚ, παρουσία των αθλητών του συλλόγου, του ΔΣ και γονέων.

Επίσης το παρών έδωσαν και ο Δήμαρχος Καβάλας κ. Μουριάδης Θεόδωρος μαζί με τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Βακιρτζή Κωνσταντίνο. Ο Δήμαρχος στην συνάντηση που ακολούθησε με τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου, δήλωσε κατηγορηματικά την πρόθεση του Δήμου για την συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του κολυμβητηρίου, απατώντας έτσι στις φήμες που κυκλοφόρησαν περί αναστολής λειτουργίας του λόγω της ενεργειακής κρίσης.

Υπογράμμισε ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα αναστολής λειτουργίας, καθώς αντιλαμβάνεται ο Δήμος Καβάλας την σπουδαιότητα και αναγκαιότητα της λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης, τόσο για τα παιδιά όσο και για το σύνολο των πολιτών.

Επίσης αναφέρθηκε και στη πρόοδο των εργασιών που γίνονται στο πλαίσιο της ενεργειακής αναβάθμισης του κλειστού κολυμβητηρίου, τονίζοντας ότι προχωρούν εντός του χρονοδιάγραμματος. Ευχόμαστε καλή αθλητική χρόνια με υγεία και πολλές επιτυχίες.

πηγή: ΝΟΘΑΚ

Διαβάστε επίσης