• 17 Μαΐου 2024,

Πρώτη Αναγνωριστική συνάντηση (Demo meeting ) των Toastmasters στην πόλη της Καβάλας (φωτογραφίες)

 Πρώτη Αναγνωριστική συνάντηση (Demo meeting ) των Toastmasters στην πόλη της Καβάλας (φωτογραφίες)

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 και ώρα 11.30 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη αναγνωριστική συνάντηση (Demo meeting) του οργανισμού Toastmasters International με υποστήριξη του γειτονικού ομίλου Thessaloniki Toastmasters.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην Αίθουσα Φίλιππος Β’ του ξενοδοχείου Airotel Galaxy. Το κοινό αγκάλιασε την πρωτοβουλία και παρακολούθησε δίωρη παρουσίαση προγράμματος επικοινωνίας και ηγεσίας, το οποίο μεταξύ άλλων περιελάμβανε ομιλίες, αυθόρμητο λόγο, συζήτηση σε πάνελ και διαδραστικό παιχνίδι με το κοινό.

Τι είναι οι Toastmasters;

Είναι ένας παγκόσμιος, μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός, ο οποίος ιδρύθηκε το 1924. Στόχος του είναι να παρέχει στα μέλη του ένα άκρως υποστηρικτικό και θετικό περιβάλλον, όπου μέσα από την βιωματική εξάσκηση, έχει την δυνατότητα να αναπτύξει τις επικοινωνιακές και ηγετικές του δεξιότητες.

Τι σημαίνει συνάντηση Toastmasters;

Σε κάθε συνάντηση, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η βιωματική εκπαίδευση, να γνωρίσετε την φιλοσοφία του οργανισμού και να συμμετέχετε ενεργά.

Μέσα από το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα γίνονται πιο ικανοί σε επαγγελματικές παρουσιάσεις, στην αλληλεπίδραση με φίλους-οικογένεια-σύντροφο, στις διαπραγματεύσεις, στη διαχείριση χρόνου, στα εκφραστικά μέσα, καθώς και στην στοχοθεσία και διαχείριση έργου.

Επόμενη συνάντηση: Κυριακή 7 Απριλίου 2024, 19.00-21.00

Με εκτίμηση,

Σταυρούλα Κυπαρίδου

Πρόεδρος Kavala Toastmasters Club

Διαβάστε επίσης