• 8 Μαΐου 2024,

Πρώτη προεκλογική εμφάνιση του Δημήτρη Πέτροβιτς στην Καβάλα

 Πρώτη προεκλογική εμφάνιση του Δημήτρη Πέτροβιτς στην Καβάλα

Η πρώτη προεκλογική εμφάνιση του υποψήφιου περιφερειάρχη ΑΜΘ και εν ενεργεία αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς πραγματοποιήθηκε  το μεσημέρι. Ο κ. Πέτροβιτς κάλεσε στο LUCY HOTEL δημοσιογράφους από τη Δράμα και την Καβάλα, προερχόμενος από συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην Κομοτηνή όπου ενημέρωσε τα μέσα ενημέρωσης των τριών περιφερειακών ενοτήτων της Θράκης.

Παρουσίασε το λογότυπο και το όνομα της παράταξής του που ονομάζεται «Νέα Περιφέρεια», έχει χρώμα κυανόλευκο όπως η ελληνική σημαία, όπως ο ουρανός και η θάλασσα. Αυτό δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους ο κ. Πέτροβιτς. Το λογότυπο του συνδυασμού είναι ένας χάρτης της ΑΜΘ με λευκό χρώμα πάνω σε μπλε φόντο.

Στις δηλώσεις του ο κ. Πέτροβιτς δεν ξεκαθάρισε τις επόμενες κινήσεις του, πότε δηλαδή θα ανακοινώσει τα ονόματα των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, φάνηκε ωστόσο να επιμένει ότι θα είναι παρόντας στις περιφερειακές εκλογές, παρά το ότι μέχρι και πρόσφατα οι φήμες επέμεναν για το αντίθετο. Διατήρησε αποστάσεις από όλα τα κόμματα καθώς όπως σημείωσε για την παράταξή του τον πρώτο λόγο θα έχουν οι πολίτες, μακριά από τα κόμματα.

Παρατήρησε επίσης ότι το κόμμα μας είναι ο τόπος μας. Στη συνέχεια ο κ. Πέτροβιτς τόνισε: «Ζητώ να με ψηφίσουν και να με εμπιστευθούν οι πολίτες ώστε να βρούμε λύση στα μεγάλα προβλήματα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Σύντομα θα καταθέσουμε αναλυτική πρόταση για τις πέντε περιφερειακές ενότητες. Δεν είμαι υπέρ των κούφιων υποσχέσεων που ξεχνιούνται την επόμενη ημέρα των εκλογών. Δεν υπηρετούμε κομματικές γραμμές και μιλούμε μόνο για τον τόπο μας. Είμαστε έτοιμοι για μια νέα αρχή που θα κάνει η Περιφέρεια ΑΜΘ».

Απαντώντας σε πολλές ερωτήσεις ο κ. Πέτροβιτς δήλωσε σίγουρος ότι θα περάσει στη δεύτερη Κυριακή των περιφερειακών εκλογών, επέρριψε εμμέσως ευθύνες στον Χρήστο Μέτιο αν και γενικότερα διατήρησε μια μετριοπαθή στάση, επισημαίνοντας ότι από το 2016 κι έκτοτε διαπιστώθηκαν αλλαγές συμπεριφορών που εκτροχίασαν την προηγούμενη παράταξη και λόγω θανάτου του Γιώργου Παυλίδη.

Εκτροχιάστηκε η αμαξοστοιχία, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτροβιτς, που φάνηκε να θεωρεί ως υπεύθυνο αποκλειστικά τον Χρήστο Μέτιο, διευκρινίζοντας ότι το θέμα που ανέκυψε ήταν ζήτημα διαχείρισης του συνδυασμού. Ο Δημήτρης Πέτροβιτς δήλωσε ότι η ΑΜΘ χρειάζεται ενδοπεριφερειακή συνοχή, ενώ όταν ρωτήθηκε αναφορικά με τις ανακοινώσεις υποψηφίων του δήλωσε αντίθετος στα επικοινωνιακά σόου και στα πυροτεχνήματα, καθώς υποστηρίζει την ουσία και το τελικό αποτέλεσμα.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης