• 23 Απριλίου 2024,

Ψηφίζουν αύριο οι γεωτεχνικοί

 Ψηφίζουν αύριο οι γεωτεχνικοί

Τετρακόσιοι γεωτεχνικοί που εργάζονται στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας έχουν δικαίωμα αύριο Κυριακή να συμμετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της κεντρικής διοικήσεως του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου και το διοικητικό συμβούλιο του παραρτήματος Ανατολικής Μακεδονίας, που περιλαμβάνει και τις περιφερειακές ενότητες Δράμας και Σερρών. Στην ίδια διαδικασία θα ψηφιστούν επίσης οι αντιπρόσωποι στη γενική συνέλευση.

Η ψηφοφορία της Καβάλας θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του παραρτήματος, επί της οδού Βενιζέλου. Η κάλπη θα είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους γεωπόνους – γεωτεχνικούς από τις 8:00 το πρωί έως τις 6:00 το απόγευμα. Υπάρχουν έξι ψηφοδέλτια κι αν κρίνουμε από τη συμμετοχή στην προ τριετίας αντίστοιχη εκλογική διαδικασία, η προσέλευση μάλλον δε θα είναι μεγάλη.

Ο πρόεδρος του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου Ζαφείρης Μυστακίδης κάλεσε τους γεωτεχνικούς να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία, ενώ σε ερώτηση σχετικά με τον απολογισμό δράσης της διοικήσεως η θητεία της οποίας ολοκληρώνεται, μίλησε με θετικά σχόλια καθώς έγιναν πολλά στη διάρκεια των τριών προηγούμενων ετών. Ο Ζαφείρης Μυστακίδης θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις αυριανές εκλογές.

Διαβάστε επίσης