• 20 Απριλίου 2024,

Κριτική Ιωαννίδη στους εκπροσώπους της κυβέρνησης

 Κριτική Ιωαννίδη στους εκπροσώπους της κυβέρνησης

Στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ μίλησε χθες ο πρώην βουλευτής Ηλίας Ιωαννίδης που κλήθηκε να σχολιάσει τη λαϊκή συνέλευση στη Νέα Καρβάλη το απόγευμα της Τετάρτης. Καταρχήν, εξήγησε ότι στη λαϊκή συνέλευση συμμετείχε ως πολίτης της περιοχής αφού είναι γνωστό ότι κατοικεί στη Λεύκη, αλλά και ως επαγγελματίας της περιοχής αφού ως γνωστό η επιχείρησή του εδρεύει στο Χαλκερό.

Ο κ. Ιωαννίδης δεν έμεινε ικανοποιημένος από το πρώτο και το μεγαλύτερο μέρος της λαϊκής συνέλευσης, τονίζοντας ότι τα 2/3 καλύπτονταν από θεσμικούς παράγοντες. Όταν μια συνέλευση έχει αυτό το χαρακτηριστικό τότε οδεύει ώστε να μετατραπεί σε παρωδία, σημείωσε ο κ. Ιωαννίδης. Κοντολογίς, χάνεται ο χαρακτήρας της λαϊκής συνέλευσης. Αναφερόμενος στην ίδια διαδικασία, ο κ. Ιωαννίδης παρατήρησε ότι μόνο στο τέλος διεξήχθη λαϊκή συνέλευση, δυστυχώς όμως μέχρι εκείνη τη στιγμή πολύς κόσμος είχε αποχωρήσει.

Ο Ηλίας Ιωαννίδης άσκησε κριτική στους εκπροσώπους της κυβέρνησης που μετείχαν στη συνέλευση, χαρακτηρίζοντάς τους άφωνους και άλαλους. Ζήτησε να έχει η κοινωνία πρόσβαση στη συντονιστική επιτροπή που θα δημιουργηθεί και επεσήμανε ως απαραίτητη την ίδια επιτροπή τη συμμετοχή του πρώην προέδρου του ΤΕΕ ΑΜ Λάζαρου Βασιλειάδη.

Διαβάστε επίσης