Θα συνεχιστούν οι επαφές με τις αεροπορικές εταιρίες

 Θα συνεχιστούν οι επαφές με τις αεροπορικές εταιρίες

Συνάντηση με τη διευθύντρια Βορείου Ελλάδος της αεροπορικής εταιρίας AEGEAN είχαν την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη τρεις εκπρόσωποι των τοπικών φορέων. Έτσι υλοποίησαν την απόφαση της σύσκεψης των τοπικών φορέων προκειμένου να ενισχυθεί με περαιτέρω δρομολόγια η σύνδεση της Αθήνας με την Καβάλα, αλλά και γενικότερα η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος».

Ικανοποιημένος από τη συνάντηση της Πέμπτης ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Κώστας Αντωνιάδης διευκρίνισε ότι αυτές οι επαφές θα συνεχιστούν. Ενώ συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν και με εκπροσώπους άλλων αεροπορικών εταιριών.

Ο κ. Αντωνιάδης σημείωσε ότι κάτι εξασφαλίσθηκε από το ραντεβού της Πέμπτης. Το σημείο επί του οποίου ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού επέμενε ήταν εκείνο της μείωσης των τιμών των εισιτηρίων στις θερινές πτήσεις από Αθήνα προς Καβάλα και το αντίστροφο. Η μείωση είναι μεγάλη, άφησε να εννοηθεί ο κ. Αντωνιάδης, υπονοώντας ότι οφείλεται και στο γεγονός ότι τα περισσότερα καλοκαιρινά δρομολόγια θα εκτελούνται από μεγάλα αεροπλάνα Airbus με περισσότερες θέσεις επιβατών.

Διαβάστε επίσης