• 19 Μαΐου 2024,

Ψηφοφορία για το έκτακτο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

 Ψηφοφορία για το έκτακτο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Τη Κυριακή το Κίνημα Αλλαγής Καβάλας θα οργανώσει ψηφοφορία μεταξύ των μελών του για την εκλογή συνέδρων στο έκτακτο συνέδριο του κόμματος, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στα τέλη Μαρτίου. Σημαντική είναι η δουλειά που πρέπει να γίνει και η προετοιμασία είναι δύσκολη. Όπως μας εξήγησε ο Ιορδάνης Χοροζίδης η ψηφοφορία για τους σύνεδρους θα φιλοξενηθεί στο κτήριο «Δήμητρα» της Χρυσούπολης, στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης» της Καβάλας, στη δημαρχείο της Ελευθερούπολης και στη Σκάλα Πρίνου για τη Θάσο.

Οι σύνεδροι που θα εκλεγούν είναι συγκεκριμένοι και σύμφωνα με το μητρώο μελών του ΚΙΝΑΛΛ στην Π.Ε. Καβάλας. Έξι σύνεδρους θα εκλέξει η επαρχία Νέστου, 21 σύνεδρους ο Δήμος Καβάλας, εννέα η επαρχία Παγγαίου και τρεις το νησί της Θάσου. Τα νούμερα ίσως διαφοροποιηθούν εάν τα μέλη του ΚΙΝΑΛΛ Καβάλας αποδειχθούν περισσότερα από εκείνα που επί του παρόντος υπολογίζονται. Στο συνέδριο του κόμματος θα λάβουν μέρος επίσης 15 άνδρες και γυναίκες που θα μετέχουν λόγω της θέσης που κατέχουν.

Ο Ιορδάνης Χοροζίδης κλήθηκε να σχολιάσει τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζουν χαμηλά ποσοστά για το Κίνημα Αλλαγής. Δήλωσε ότι τα ποσοστά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα καθώς τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τις εκδηλώσεις του ΚΙΝΑΛΛ Καβάλας είναι εντελώς αντίθετα.

Διαβάστε επίσης