• 16 Απριλίου 2024,

“Έχεις τον ιό, σου φέρονται λες και έχεις χολέρα” διαμαρτύρεται η Ευαγγελία Φούσια από την Ελευθερούπολη

 “Έχεις τον ιό, σου φέρονται λες και έχεις χολέρα” διαμαρτύρεται η Ευαγγελία Φούσια από την Ελευθερούπολη

Η 26χρονη Ευαγγελία Φούσια διαμένει στην Ελευθερούπολη κι όπως φαίνεται πρόσφατα πέρασε την εμπειρία του κορωνοϊού.

Ή μήπως όχι ακόμη.

Με ανάρτηση της διαμαρτύρεται έντονα για το μπούλινγκ που ισχυρίζεται ότι αντιμετωπίζει ακόμη και τώρα. Αναδημοσιεύουμε το κείμενο της όπως ακριβώς αναρτήθηκε από την ίδια.

Για τη δημοσιοποίηση της ανάρτησης και των στοιχείων της ζητήσαμε και πήραμε την άδεια της:

” Το να έχεις τον ιό είναι κάτι που το αντιμετωπίζεις ..το χειρότερο είναι να πρέπει να ανεχτείς όλη αυτή την κακία των ανθρώπων που σου φέρονται λες και έχεις χολέρα και συζητάνε παντού για εσένα..εύχομαι να μην έρθετε πότε σε αυτή τη θέση, αλλά μόνο τότε θα καταλάβετε ότι ο ιός μπροστά στον ψυχολογικό πόλεμο που σου κάνουν είναι ένα τίποτα..

φοβάστε όλοι μη κολλήσετε χωρίς να ξέρετε αν το έχετε ήδη!!!

Κατηγορείτε χωρίς να ξέρετε ότι είχα ίωση και ήμουν μέσα 2 εβδομάδες και όταν έγινα καλά μετά έκανα το τεστ προληπτικά κ είδα ότι το πέρασα .αυτό δε σημαίνει πως έχω ακόμη ή πως ήξερα ότι είχα και δεν το έλεγα!!!

Όλοι εσείς που κάνετε αυτό τον ψυχολογικό πόλεμο και φέρνετε την καταστροφή να κάτσετε στα σπίτια σας και να κάνετε κ σεις το τεστ γιατί το ότι δεν έχετε συμπτώματα δε σημαίνει πως είστε αρνητικοί!!

Επίσης από τη στιγμή που μίλησα με τους ειδικούς και μου είπαν ότι από τη στιγμή που το πέρασα μπορώ να βγαίνω έξω γιατί ήμουν ήδη σε καραντίνα 14 μέρες όσο είχα την ίωση δε θα απολογηθώ σε κανέναν εκεί έξω..εξάλλου η άποψη σας δε με ενδιαφέρει καν!!!

Χθες το βράδυ βγήκα να κάτσω στο μπαλκόνι του σπιτιού μου και είδα το γείτονα μου να έρχεται έξω από το σπίτι μου λέγοντας” Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ”!!!!

Όλο αυτό που βιώνω αυτές τις μέρες είναι ένα μεγάλο μπουλινγκ στο οποίο βάζω αυτή τη στιγμή κιόλας ένας τέλος και ενημερώνω ότι όχι μόνο θα κάτσω στο μπαλκόνι του σπιτιού μου αλλά αν θελήσω θα πάω και όπου αλλού θέλω και όποιος άλλος καλοθελητής έρθει και μου πει το παραμικρό θα του κάνω καταγγελία!!!

Και εγώ μπορούσα να είμαι άρρωστη με πυρετό και να βγαίνω έξω σαν να μη τρέχει τίποτα και να μη κάνω πότε το τεστ έστω και προληπτικά και να κολλούσα πόσο κόσμο χωρίς να ενημερώσω κανέναν..είχα όμως την υπευθυνότητα να το κάνω..!!!

Και αυτό είναι το ευχαριστώ σας!!

Έπρεπε να σας αφήσω έτσι χωρίς να ξέρετε τίποτα και να είστε άξιοι της μοίρας σας!!

Η συμπεριφορά σας είναι απλώς απαράδεχτη και όλη αυτή η κακία που βγάζετε είμαι σίγουρη ότι γυρίσει σε εσάς!!!!Δε θα ασχοληθώ άλλο με τον κόσμο προς το παρόν όμως όταν τελειώσει όλο αυτό θα τα πούμε με τον καθένα ξεχωριστά από κοντά!!!!”

Διαβάστε επίσης