• 19 Απριλίου 2024,

“Σύγχρονος Δήμος “: Θερμά συγχαρητήρια στο Γυμνάσιο Αμυγδαλεώνα

 “Σύγχρονος Δήμος “: Θερμά συγχαρητήρια στο Γυμνάσιο Αμυγδαλεώνα

Ο επικεφαλής και τα στελέχη της παράταξης «Σύγχρονος Δήμος» αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά το Γυμνάσιο Αμυγδαλεώνα για τη διάκρισή του στον 9ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους: «Cinema… διάβασες;»

Η διακεκριμένη ομάδα απέσπασε το ειδικό βραβείο ορχηστρικής μουσικής στην κατηγορία Μουσική Σύνθεση για την ταινία μικρού μήκους «Το Ζάρι», σε συνεργασία με τον μουσικό, Γιάννη Ανατολίτη και υπεύθυνη εκπαιδευτικό την Ευδοκία Φανερωμένου.

Θερμά συγχαίρουμε τους μαθητές – συντελεστές της ταινίας: Αϊβαζίδου Ιωάννα, Ευμορφοπούλου Μαρία, Βουδούρης Ιωάννης, Καραδήμου Δήμητρα, Καρακασίδου Σοφία, Κασμολλάρι Ευτυχία, Κεσικιάδου Κατερίνα, Κοκκινίδης Χρυσάφης, Κουντουδάκη Μαρία, Λαλίκου Ειρήνη, Λεμονίδου Θεοδώρα, Μιναγκορασβίλι Μιχαήλ, Μπόνια Αθηνά, Μπόνια Γεωργία, Μπουδαλάκις Πάρις, Μπουλούτα Γεωργία, Ορνιθόπουλος Ευριπίδης και Παπαδοπούλου Ιωάννα, σε συνεργασία με τον Νικόλαο Πεγγαρά.

Η προσπάθειά τους, το μεράκι τους, η ομαδική δουλειά τους και κυρίως η διάκρισή τους μας γεννούν ελπίδα κι αισιοδοξία. Ο «Σύγχρονος Δήμος» υποστηρίζει θερμά τα νιάτα της Καβάλας και φυσικά τους ορεξάτους εκπαιδευτικούς. Επίσης, δεσμεύεται να δώσει βαρύτητα στην βελτίωση της εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας των παιδιών μας. Στοχεύει στη θεσμοθέτηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων όπως η εκμάθηση της τοπικής μας ιστορίας, η αναβάθμιση του πολύ πετυχημένου φεστιβάλ παιχνιδιού, που εμπνευσμένοι εκπαιδευτικοί δημιούργησαν. Σκοπεύει δε να ιδρύσει μαθητικά εργαστήρια δημιουργίας (κινηματογράφου, ραδιοφώνου, φωτογραφίας, κατασκευής κόμιξ).

 

Με τιμή

Θόδωρος Μουριάδης

Δημοτικός Σύμβουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας

 

 

 

Διαβάστε επίσης