• 18 Απριλίου 2024,

Σ’ έστησαν σε μια γωνιά ! (και ήσουνα τούμπανο )

 Σ’ έστησαν σε μια γωνιά  !  (και ήσουνα τούμπανο )

Όπως ήταν αναμενόμενο και το είχαμε γράψει απο χθες Δευτέρα οΘησέαςπου επηρεάζει την χώρα μας απο το Σάββατο δεν έφερε και τόσο ιδιαίτερα φαινόμενα ενώ και η πτώση της θερμοκρασίας ήταν ελεγχόμενη και εύκολα αντιμετωπίσιμη.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ ο “Θησέας” θα συνεχίζει να μας επηρεάζει μέχρι και σήμερα Τρίτη αφού απο αύριο Τετάρτη ο καιρός βελτιώνεται αλλά το κρύο δεν υποχωρεί.

Απο την Τετάρτη ξεκινάνε οι μέρες που θα έχουμε ήλιο με δόντια.

Αυτές μπορεί να είναι και οι Αλκυονίδες ημέρες που ζούμε πάντα το δεύτερο 15νθήμερο του Γενάρη.

 

Χθες Δευτέρα ψηφίστηκε και το πολυνομοσχέδιο το οποίο είναι απαραίτητο προκειμένου μέχρι τέλη του μήνα να κλείσει και η τρίτη αξιολόγηση και να επιτρέψει την κυβέρνηση του Τσίπρα να πάει παρακάτω.

Η συνεργασία των δανειστών με την κυβέρνηση του Τσίπρα είναι έχω την εντύπωση στην καλύτερη της φάση.

Δεν είναι τυχαία άλλωστε και μια πρόσφατη δήλωση του Ντάϊσεμπλουμ που παραδέχτηκε οτι με Τσίπρα και Τσακαλώτο όλα ήταν πιο εύκολα , στέλνοντας περίπατο τους ισχυρισμούς του Τσίπρα περί σκληρής διαπραγμάτευσης κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο δεν κάνανε οι προηγούμενοι και σχεδόν υπογράφανε λευκές επιταγές.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ντάϊσεμπλουμ δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα αφού με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ περάσανε τα περισσότερα και πιο δύσκολα μέτρα.

Ακόμα και ο Σαμαράς που είχε βιαστεί να μας παρασύρει με το success story της δικής του κυβέρνησης είχε μεγαλύτερες αντοχές στις πιέσεις των δανειστών και ήταν αυτός άλλωστε ο κύριος λόγος που “έπεσε”.

Τους ζόριζε ο Αντώνης και τον άλλαξαν με τον Τσίπρα που ξεκίνησε την θητεία του ως πρωθυπουργός με τάκλιν και το γύρισε μετά στις κωλοτούμπες οι οποίες γίνονται μέχρι και σήμερα.

 

Συμφωνούμε απόλυτα με την απόφαση τόσο του προπονητή του ΑΟΚ όσο και της διοίκησης της ομάδας να διακόψει την συνεργασία με τον Ρομπέρ απο τον οποίο σίγουρα όλοι περιμέναμε πολύ περισσότερα μέσα στο γήπεδο.

Ο Ρομπέρ δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα μας και πολύ σωστά η διοίκηση  του Ερασιτέχνη επέλεξε να σταματήσει τη συνεργασία μαζί του και με τα λεφτά του να πάρει δύο ίσως και τρείς παίκτες οι οποίοι θα μας δώσουν την ώθηση να διεκδικήσουμε απο εδώ και πέρα την πρώτη θέση του ομίλου που οδηγεί στην διαδικασία των μπαράζ.

Άλλωστε το γεγονός οτι ο Ρομπέρ μετά τον ΑΟΚ κατέληξε σε μια ομάδα που αγωνίζεται στην Α ΄ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της Ξάνθης δείχνει οτι ο Γάλλος βρίσκεται προς την δύση της καριέρας του και πλέον έχει αρχίσει να σκέφθεται την επόμενη μέρα όπου σίγουρα ο ρόλος του θα είναι διαφορετικός.

Η πρώτη επιλογή στο πρόσωπο του Βασίλη του Πάλλα είνα πολύ καλή ενώ φαίνεται οτι θα μας βοηθήσει και ο νεαρός Ξόμπλιος που θα φορέσει για πρώτη φορά την φανέλα με το καραβάκι την Κυριακή που θα παίξουμε με το πρωτοπόρο Παραλίμνι στο “Ανθή Καραγιάννη”.

 

Για τέταρτη φορά ο Μαρινάκης γίνεται πατέρας και πολύτεκνος.

Καλέ ρε προεδράρα τηλεόραση δεν έχετε στο σπίτι ;

 

Το τρέξιμο είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να χάσει κάποιος κιλά και σύμφωνα με τους ειδικούς ο ανθρώπινος οργανισμός καίει 100 θερμίδες ανά 1,5 χλμ. τρεξίματος  ενώ στο περπάτημα θα χρειαστεί μια ώρα για να κάψει κάποιος τις ίδιες θερμίδες.

Αυτά τα γράφουμε γιατί ορισμένοι επιμένουν οτι με το περπάτημα έστω και το γρήγορο τα αποτελέσματα στην απώλεια βάρους είναι μεγαλύτερα.

 

Λοιπόν αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να έχετε το νού σας και τα μάτια σας 14 γιατί τώρα ξεκινάει ο χειμώνα εδώ για την δική μας χώρα.

Ο “Θησέας” μπορεί να πέρασε αλλά έρχονται άλλα απο πίσω πιο σοβαρά.

Ο “Θησέας” ήταν για προθέρμανση.

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

Ως παίκτες ψυχολογίας έχουμε επιλέξει να βλέπουμε το πτήρι μισογεμάτο και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

με το 1 με το 2 με το 3:

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης